Feilur OK

S9001 Hydraluxe Pro Straight

FYRR 1099
S9001 Hydraluxe Pro Straight
Vørunummar: 214405

Availability: Á goymslu

Opnå smukt, glat og skinnende hår med dette Remington Hydraluxe Pro glattejern S9001 med hurtig opvarmning, HydracareMist-teknologi og MoistureLock keramisk belægning.

  • Opvarmes på 15 sekunder
  • HydraCareMist-teknologi
  • MoistureLock keramisk belægning
Lýsing

Smálutir

Dette Remington Hydraluxe Pro glattejern S9001 hjælper dig med at opnå silkeglat og skinnende hår uden varmeskader. HydracareMist-teknologien tilfører håret en Cool Moisture Mist, og den keramiske belægning med Moisture Lock beskytter dit hår mod varmeskader.

HydracareMist-teknologi
Denne teknologi sikrer en mild hårpleje med flotte resultater takket være Cool Moisture Mist.

Keramisk belægning
Den keramiske belægning MoistureLock tilfører mikrobalsam til dit hår, så det ser skinnende sundt ud.

Integrerede sensorer
De integrerede sensorer sørger for, at varmen fordeles ligeligt på pladerne, så du får et smukt og glat resultat, så snart glattejernet føres igennem håret.

Hurtig opvarmning
Det kan være tidskrævende at style sit hår, men dette Remington glattejern opvarmes på kun 15 sekunder, så det er klar til brug på et øjeblik.

Justerbare temperaturer
Find den temperatur, der passer til din hårtype og undgå dermed at skade dit hår. Du kan vælge mellem 5 låsbare temperaturindstillinger mellem 150 og 230 °C.

Indbygget vandtank
Glattejernet inkluderer en lille pipette, som kan bruges til at genopfylde den integrerede vandtank med filtreret eller destilleret vand.

Autosluk
Du behøver ikke at bekymre dig for, om du har slukket dit glattejern. Glattejernet afbryder automatisk efter en rum tid, så du indgår brandskader.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)