Feilur OK

Philips Espresso EP2220/10

Philips Espresso EP2220/10
Vørunummar: 32466

Availability: Á goymslu

Nyd smagen af kvalitetskaffe. Philips espressomaskinen EP2220/10 med en intuitiv touchskærm og AquaClean er nem at bruge og leverer frisk kaffe takket være den integrerede kaffekværn og aromaseglfunktionen.

  • Kapacitet 1,8 l
  • Integreret kværn
  • Touchskærm
Lýsing

Smálutir

Slap af med en kop af din yndlingskaffe og nyd den høje kvalitet takket være den fuldautomatiske Philips espressomaskine EP2220/10. Du kan justere kaffen i forhold til dine egne præferencer via My Coffee Choice funktionen. Du kan brygge 2 kopper kaffe på samme tid, og spare tid når du har en veninde på besøg. Espressomaskinen er udstyret med en klassisk mælkeskummer, som kan lave cremet skum til din cappuccino eller latte. AquaClean-filtret forhindrer forkalkning.

Bønne-til-kop maskine: Nyd den at have din egen fuldautomatiske espressomaskine, som vil spare dig tid og besvær. Med et enkelt tryk på en knap og maskinen kværner den præcise mængde kaffe, der skal bruges til at brygge en aromatisk kop espresso med perfekt crema. Ved at kværne kaffebønnerne lige før tilberedelsen, sikrer at du får udnyttet smagen og aromaen mest muligt. Ved at vælge en espressomaskine fremfor en kapselmaskine kan du reducere prisen per kop og der er mindre plastikaffald, hvilket er bedre for miljøet.

My Coffee Choice: Med denne funktion kan du tilpasse din drik. Juster kaffens grovhed med den integrerede keramiske kaffekværn med 12 indstillinger. Du kan også indstille kaffens styrke til at matche dine præferencer.

Intuitiv brug: Det kræver kun et tryk på en enkelt knap at lave lækker aromatisk kaffe eller varm kakao. Du skal bare vælge den ønskede drik via TFT-skærmen.

AquaClean: Takket være AquaClean-filtret er du garanteret 5.000 kopper kaffe uden at skulle afkalke maskinen. Desuden sikrer filtret at din kaffe altid tilberedes med frisk vand.

Nem at rengøre: Du kan fjerne de dele af kaffeenheden, som kan gå i opvaskemaskinen.

Inkluderet i pakken:
- 1x fedtrør
- 1x måleske
- 1x vandhårdhedsteststrip

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)