Feilur OK

Melitta Aroma Fresh black

FYRR PRÍSUR 1299
Melitta Aroma Fresh black
Vørunummar: MEL21731

Availability: Á goymslu

Med Melitta Aroma Fresh kaffemaskine 21731 med integreret kaffekværn og en praktisk timer har du altid en frisk kop kaffe klar, når du ønsker det.
  • Kapacitet: 1,25 l
  • Integreret kaffekværn
  • Timer-funktion
Lýsing

Smálutir

Den førsteklasses Melitta Aroma Fresh kaffemaskine 21731 med integreret kaffekværn, justerbar styrke, varmholdnings- og timer-funktion garanterer, at du kan slappe af med en frisk kop dejlig, varm kaffe hver eneste dag - præcis, som du kan lide den.

Kapacitet: Med en kapacitet på 1,25 liter kan du brygge op til 10 kopper kaffe på kun 9 minutter.

Design: Den moderne og stilfulde kombination af sort og stålfarve gør denne kaffemaskine til en rigtig øjefanger i dit køkken.

Integreret kaffekværn: Takket være den integrerede kaffekværn, vil din kaffe altid være super frisk. Bryggetemperaturen er på ideelle 83 °C.

Justerbar styrke: Få en god start på dagen med en kaffe, der hverken er for stærk eller for mild kaffe - med Melitta Aroma Fresh kan du selv vælge intensiteten blandt forskellige kværneindstillinger (grov, mellem, fin) i henhold til dine præferencer. Den aftagelige bønnebeholders kapacitet er på 180 g.

Timer: Den praktiske timer-funktion lader dig indstille, hvornår bryggeprocessen skal gå i gang, så du kan vågne op til duften af friskbrygget kaffe om morgenen.

Varmholdningsfunktion: Du kan holde kaffen varm i 20, 40 eller 60 minutter med varmholdningsfunktionen. Derefter vil apparatet selv slukke for at spare energi.

Beskyttelse mod kalk: Kaffemaskinen har en 3-i-1-funktion til beskyttelse mod kalkophobning, der inkluderer et programmérbart niveau af vandets hårdhed, kalcificeringsdisplay og et afskalningsprogram, som holder kaffemaskinen ren for dig.

Rengøring: Regelmæssig afskalning forlænger din kaffemaskines levetid betydeligt og sikrer samtidig bedre drift og en perfekt tilberedt kaffe.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Melitta 21731
Supplier ID (article number)
MEL21731
Almenn nágreining
Weight (kg)
5
Width (cm)
31
Farve
Sort
Funkur
Anti-dripp funka
Ja
Angastýring
Ja
Reinsiindikatorur
Nej
Kálkindikator
Ja
Møguligt at gera smáar nøgdir
Ja
Flytiligt filtur
Ja
Timari
Ja
Niðurrenningartíð (min)
9
Hitamáting í bryggjara (°C)
83
Tøkniskar nágreiningar
Einkult ella dupult Espressokanna
Enkel
Nøgd bønuílat (gramm)
180
Kapasitetur (ltr)
1.25
Kapasitetur, koppar
10
Watt
1000
EAN-koda
EAN-koda
4006508217311
Dømingar
0 Døming(ar)