Feilur OK

KENWOOD Chef XL Elite

KENWOOD Chef XL Elite
Vørunummar: KVL6300S

Availability: Á goymslu

Lav mad som en professionel og skab kulinariske mesterværker, som vil både overraske og imponere dine gæster, med denne kraftfulde køkkenmaskine fra Kenwood. Med det praktiske tilbehør er du sikret alt, du behøver, for at lave mad på en smart måde.
  • 1400 Watt
  • Kapacitet: 6,7 liter
  • 3 SystemPro-værktøjer
Lýsing

Smálutir

Lav tærter, brød eller is med denne Kenwood Chef XL Elite køkkenmaskine KVL6300S og oplev fantastisk hastighed, der mikser alle ingredienser godt sammen.

Kraftfuld motor: Køkkenmaskinen har en ekstremt kraftfuld 1400 Watt motor og 3 hastigheder, hvilket sikrer god alsidighed og gør den i stand til at klare alle opgaver – fra at lave lette cremer til at klare tyk dej.

6,7 liters skål: Den store skål i rustfrit stål med en kapacitet på 6,7 liter giver dig muligheden for at tilberede større mængder dej på samme tid.

3 SystemPro-værktøjer: Med K-pisker, flexipisk og spiralformet dejkrog har du alt, du har brug for til bagning og madlavning. Alle SystemPro-værktøjer er nemme at rengøre og vedligeholde, da de tåler maskinopvask.

Elektronisk hastighedskontrol: Tilpas hastigheden efter dine behov. Køkkenmaskinen har forskellige valgmuligheder for hastigheder samt ”pulse”-funktion og ”Start/Stop”-knap. Det har aldrig været nemmere at ælte dej.

Sprøjteskjold: Sørg for at køkkenmaskinen holder sig flot og ren til enhver tid. Sprøjteskjoldet forhindrer, at indhold i skålen sprøjter op. Derfor er du sikret mindre rengøring end ellers.

Piskejustering: Er piskeriset for højt eller lavt og derfor ikke pisker ingredienserne ordentligt, så kan du justere det ved at fjerne redskabet, løsne hængslet og justere skaftet. Brug en egnet skruenøgle til formålet (der er en inkluderet ved alle Kenwood køkkenmaskiner). Find instruktioner i brugermanualen.

Inkluderet:
- 3 x SystemPro-værktøjer: K-pisker, flexipisk og spiralformet dejkrog
- Sprøjteskjold
- Spatel
Nágreining

Additional Information

Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35097
Vørulýsing
Produkttype
35469
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Kenwood KVL6300S
Supplier ID (article number)
KVL6300S
Almenn nágreining
Weight (kg)
8
Width (cm)
38
Funkur
Bollatilfar
Rustfrit stål
Tal av streymveitingum
2
Tøkniskar nágreiningar
Turbo/Pulse Knøttur
Ja
Ílatið tekur (l)
6.7
Watt
1.400
Dømingar
0 Døming(ar)