Feilur OK

JABRA MOVE STYLE EDITION BLACK

FYRR 899
JABRA MOVE STYLE EDITION BLACK
Vørunummar: 21582

Availability: Á goymslu

Mærk musikken og friheden med de trådløse Jabra Move Style Edition on-ear hovedtelefoner, der giver 14 timers musik og samtaler i et ultrarent, skandinavisk design.

  • Trådløse on-ear hovedtelefoner
  • Digital Signal Processing
  • Op til 14 timers batteritid
Lýsing

Smálutir

De trådløse Jabra Move Style Edition on-ear hovedtelefoner leverer stærk lyd med dybde og klarhed og har et simpelt, skandinavisk design, der kombinerer lyd og funktionalitet med et komfortabelt hovedbånd. Hvis du glemmer at oplade hovedtelefonerne, kan du tilslutte det valgfri 3,5 mm kabel og fortsætte med at lytte.

Exceptionel lydkvalitet
Jabras karakteristiske Digital Signal Processing beriger lyden fra Move Style Edition med dybde og klarhed, uanset om du lytter til musik, ser film, spiller spil eller foretager opkald. Det lukkede design begrænser støj udefra, så du kan nyde musikken, uanset hvor du er.

Bluetooth 4.0
Slip for at bøvle med ledninger og nyd bevægelsesfriheden takket være den trådløse Bluetooth forbindelse. Du kan forbinde op til 8 enheder i alt og op til 2 samtidigt.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Styr din musik og lydstyrken med fjernbetjeningerne på hovedtelefonerne. Du kan også styre opkald og besvare dem uden at tage telefonen op af lommen.

Inkluderet i pakken
- Jabra Move Style Edition
- USB opladerkabel
- 3,5 mm lydkabel
- Hurtigstartsvejledning
- Garantidokument
- Advarselsdokument
- Registreringsguide

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)