Feilur OK

H-500 RGB GAMING HEADSET

FYRR 399
H-500 RGB GAMING HEADSET
Vørunummar: 183371

Availability: Á goymslu

Med NOS H-500 gaming headsettet kan du dykke ned i den digitale verden og nyde gaming i timevis. Takket være dens 50 mm drivere, den støjdæmpende mikrofon og det komfortable design er den eneste konkurrence dig selv.
  • 50 mm drivere, RGB-belysning
  • Støjdæmpende mikrofon
  • USB/3,5 mm mini-jack connector
Lýsing

Smálutir

Tag NOS H-500 gaming headsettet på og dyk ned i eventyret. Takket være dets kraftfulde drivere, den pålidelige mikrofon, det ergonomiske design og den dobbelte forbindelsesfunktion er headsettet fleksibelt.

Lyd
Headsettet har 50 mm drivere, så det sikrer rig lyd med masser af detaljer.

Mikrofon
For at sikre at dine kampfæller kan høre dig har headsettet en støjdæmpende mikrofon, der kun fokuserer på din stemme og lukker omgivende lyd ude. Når du er færdig med gamingen, kan du tage mikrofonen af.

Design
Lange gamingsessioner kræver lang komforttid. Takket være ørekopperne med memoryskum belagt med svedafvisende stof kan du holde hovedet koldt. Og det lette design gør headsettet mere behageligt at bruge.

Oplysning
Headsettet er forsynet med flot multifarvet RGB-bagbelysning og bølgeeffekt.

Forbindelser
Takket være den dobbelte forbindelsesmulighed med det 2 meter lange flettede 3,5 mm mini-jack med lydstyrkekontrol og USB-kabel er headseettet kompatibelt med enhver enhed.

NB: RGB-oplysningen er kun tilgængelig med USB-forbindelse.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)