Feilur OK

Electrolux PI92-4STN

Electrolux PI92-4STN
Vørunummar: 214878

Availability: Á goymslu

Hold dit hjem rent med Electrolux Pure i9.2 robotstøvsugeren, der har 3D Vision System, Climb Force og Trinity form, så den kan hjælpe dig med at gøre rent i dit hjem. Og den kører 60 minutter pr. opladning.

  • Brugstid: 60 min
  • 3D synsnavigation
  • Trinity form
Lýsing

Smálutir

Electrolux Pure i9.2 robotstøvsugeren hjælper dig med rengøringen i dit hjem. Den har 3D Vision System og Climb Force, så den kan undgå eller overkomme forhindringer. Den har også Trinity form, så den kan takle svært tilgængelige hjørner, og du kan let styre den i Pure i appen. Desuden tilbyder enheden 60 minutters batteritid pr. 2,5 timers opladning.

Brugstid
Støvsugeren kan køre op til 60 minutter pr. opladning, der tager 2,5 timer. I særlige situationer kan du udnytte hurtigopladningsfunktionen eller smart-opladningen, der giver nok batteri til rengøring af det tilbageværende gulvareal.

3D Vision System
Takket være det innovative 3D Vision System kan støvsugeren se en genstand, finde den bedste vej rundt om den og samtidigt sikre grundig rengøring. Den kan se genstande på gulvniveau, men lægger også mærke til kanter, så den eksempelvis ikke falder ud over trapper.

Trinity skærm
Takket være den trekantede form og den lave profil kan støvsugeren nå selv svært tilgængelige hjørner og steder i dit hjem for at gøre dit gulv rent.

Climb Force
Hvis en genstand står i vejen, vil støvsugeren enten undgå den eller klatre over den takket være Climb Force funktionen, der gør det muligt at klatre over genstande på op til 2 cm højde.

Pure i app
Du kan styre din støvsuger på afstand takket være den gratis Pure i app, der er tilgængelig til både Android og iOS. Så du kan eksempelvis sætte din støvsuger til at klare støvsugningen, før du tager hjem fra arbejde.

Inkluderet i pakken
- Brugsvejledning
- Garantikort
- Opladerstander

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)