Feilur OK

Arozzi Arena Gaming Desk - Black

FYRR PRÍSUR 2499
Arozzi Arena Gaming Desk - Black
Vørunummar: AROARENABLACK

Availability: Á goymslu

Få mere plads og komfort til din gaming med Arozzi Arena gaming-bordet. Med 1,28 m2 plads, full size mousepad cover og kabelstyring på undersiden har gaming-bordet god plads til 3 skærme, keyboard og mus.
  • 160 x 80 cm, 1,28 m2
  • Full space mousepad
  • Kabelstyring på undersiden
Lýsing

Smálutir

Arozzi Arena gaming-bordet er specielt designet til at give rigeligt plads og exceptionel komfort til din PC-gaming. Bordet har en bredde på 160 cm, hvilket giver plads til at opsætte 3 skærme ved siden af hinanden. Dybden på 80 cm sikrer komfortabel betragtningsafstand samt nok plads til dit keyboard og mus. Materialernes høje kvalitet med metalfødder sikrer exceptionel stabilitet. Bordet kan justeres op til 10 cm i højden, så det passer til flere forskellige siddepositioner og arbejdsstillinger.

Mousepad: Hele overfladen på bordet er belagt med custom-developed mousepad cover. Med vægt på 3,2 kg og non-slip underside er mousepadden super stabil og vil ikke rokke. Overfladen i toppen anvender cloth i mikrofiber, er vandresistent og tåler maskinvask. Kanterne er syet for at give ekstra beskyttelse. Tykkelsen mousepadden er 5 mm.

Kabelstyring: Sig farvel til et virvar af kabler under bordet. Arozzi Arena bordet har udvidet kabelstyringssystem på undersiden, der lader dig placere kablerne i en cradle, som holdes af fleksibel ledning.

NB! Bordet må samles - bordpladen og rammen findes i 3 forskellige pakkesektioner.
​NB!Beslag og PC skærme medfølger ikke
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Width (cm)
160
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Arozzi Arena BK
Velegnet til
Gaming
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (platform)
34447
EAN-koda
EAN-koda
769498677568
Dømingar
0 Døming(ar)