Feilur OK

XTRFY M4 RGB Gaming Mouse Pink

XTRFY M4 RGB Gaming Mouse Pink
Vørunummar: 50639

Availability: Á goymslu

Xtrfy M4 RGB gaming musen byder dig velkommen til Projekt 4. Udstyret til din mission er en superlet mus med en præcis Pixart 3389 sensor, justerbar sensitivitet på op til 16.000 CPI, RGB-lys og meget mere. Du får bonus-XP, når missionen er fuldført.

  • Sensitivitet op til 16.000 CPI
  • 71 gram, Omron Switches
  • USB-forbindelse, RGB-lys
Lýsing

Smálutir

Xtrfy M4 RGB gaming musen tager dig med på en unik Project 4.
For at kunne fuldføre missionen får du udleveret en pakke. Pakken indeholder et enkelt våben, som hjælper dig med at overvinde forhindringerne på din færd: en højrehåndsmus med præcis sensor, kraftig mikroprocessor og forskellige justeringsmuligheder, du kan bruge til at sætte dit personlige præg på enheden, afhængigt af dine behov.

Hvad er våbnets egenskaber? Xtrfy M4 musens indre består af en ARM 32-bit mikrocontroller, som sikrer, at musen fungerer hurtigt, pålideligt og med høj effektivitet. Pixart 3389 sensoren giver mulighed for øjeblikkeligt at justere sensitiviteten mellem 400 og 16.000 CPI, så du rammer plet hver gang.

Hvor tungt er våbnet? Musen er bygget til holdbarhed uden kompromis med ydelsen: Den vejer kun 71 gram, men leverer lang holdbarhed. Enheden er designet med huller, så din håndflade kan ånde, mens du spiller, og de indlagte Omron-knapper har en levetid på 20 millioner klik uden fejl. Musen er desuden designet til at give din hånd ergonomisk støtte, som beskytter dit håndled, selvom du sidder længe ved computeren.

Hvordan forbinder jeg? Musen har USB-forbindelse. For at sikre, at ledningen ikke sinker dig eller kommer i vejen, er musen udstyret med en Xtrfy Ezcord-ledning, som ikke kun er let, men også fleksibel og matcher dit våbens farve.

Hvad er mit udtryk? Med RGB-lysstriber på siderne giver musen mulighed for, at du kan udtrykke sig selv, som du vil. Vælg dit holds farve, vis dit humør, vælg mellem forskellige LED-effekter eller sluk for lyset, hvis du vil, alt sammen direkte på musen. Valget er dit.

Flere funktioner:
- Justerbar opdateringsfrekvens: 125–1000 Hz
- 400 IPS-hastighed
- 100% PTFE-glideflader med rundede kanter til glidende betjening
- Konform belægning beskytter mod støv og fugt

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)