Feilur OK

Xplora X5 Play DK Blue

Xplora X5 Play DK Blue
Vørunummar: 262793

Availability: Á goymslu

Med dette Xplora X5 Play telefonur til børn kan du nemt holde styr på dine børn via Xplora-appen. Det er forsynet med praktiske funktioner såsom GOPLAY-aktivitetsplatformen, IP68 vandresistens, GPS, wi-fi og et 2MP kamera.

  • 1,4” touchskærm, 2MP kamera
  • IP68 certificeret, 3 dage i standby
  • SOS-knap, lokaliseringstjeneste
Lýsing

Smálutir

Med dette Xplora X5 Play telefonur til børn kan du til enhver tid komme i kontakt med dine børn. Uret er desuden spækket med sjove aktiviteter. Det er forsynet med en skridttæller, GPS, wi-fi samt mobildataforbindelse til 2G, 3G og 4G netværkerne. Takket være disse forbindelser kan du nemt holde styr på dine børn.

Kommunikation
Xplora X5 Play er forsynet med et unikt kontaktsystem, som hjælper med at beskytte dine børn. Du kan forbinde uret til din smartphone og overføre op til 50 betroede kontakter, sådan så kun de registrerede telefonnumre kan ringe til dine børns telefonur. Enheden kan desuden læse tekstbeskeder op og er yderligere forsynet med en X-Talk-funktion til at sende og modtage stemmebeskeder og emojier.

Lokalisering
For at sikre, at dine børn er sikre, er Xplora X5 Play forsynet med lokalisering baseret på GPS, wi-fi og data fra telefonmaster for at sikre, at du får pålidelige data, så I nemt kan finde hinanden, hvis dine børn har været ude for længe eller I er til en større begivenhed sammen. Du kan til enhver tid se dine børns position via Xplora-appen til din smartphone. Som et ekstra sikkerhedslag kan du også oprette sikkerhedszoner til dine børn og få besked, når de forlader eller kommer ind i dem.

SOS-knap
Hvis der skulle ske uheld og du ikke er hos dine børn, kan de til enhver tid trykke på SOS-knappen for øjeblikkeligt at komme i kontakt med dig.

Kamera
For at give enheden endnu mere funktionalitet er Xplora forsynet med et 2MP kamera, så dine børn kan tage billeder sammen med vennerne og gemme de gode minder på urets indbyggede lagring eller dele dem med betroede kontakter. Den indbyggede hukommelse kan lagre op til 1.000 billeder.

Vandtæt
Lad dig ikke narre af det ungdommelige design. Takket være IP68 certificeringen kan telefonuret holde til op til 30 minutters nedsænkelse i vand på op til 1,5 meter.

Sjove funktioner
Xplora X5 fås i flere forskellige farvekombinationer, så det passer perfekt til dine børns humør og personligheder. Det er forsynet med en skridttæller og en særlig skoletilstand. For at hjælpe dine børn med at passe deres huslige pligter kan det desuden give påmindelser. Det er også forsynet med GOPLAY-aktivitetsplatformen, som kombinerer fysisk aktivitet med underholdning.

Andre specifikationer:
- 1,4" TFT-skærm (240 x 240p-opløsning)
- Intern hukommelse: 4 GB
- Batteri: 800 mAh
- Standy-by-tid: 72 timer
- Batteritid ved vedvarende opkald: 5 timer
- Bluetooth Low Energy 4.1
- Wi-fi

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)