Feilur OK

Xplora 4 DK Blue

Xplora 4 DK Blue
Vørunummar: 196927

Availability: Á goymslu

Med dette Xplora 4 smartwatch til børn kan du nemt holde opsyn med dine børn samt ringe og skrive til dem samt lokalisere dem til enhver tid. dine børn vil elske at tage billeder med 2 MP kameraet og dele deres frembringelser med venner og familie.

  • Sporing af opkald og beskeder
  • 2 MP kamera, 1,4” TFT-skærm
  • IPX8 Vandafvisende
Lýsing

Smálutir

Giv dette Xplora 4 smartwatch til dine børn og lad dem gå på opdagelse i verden. du kan til enhver tid holde opsyn med dine børn ved at spore dem, skabe sikre områder samt skrive eller ringe til dem. Dine børn vil elske urets 2MP kamera samt det flotte design, understøttelse af emojier, stemmebeskeder samt den særlige gaming platform, som motiverer dem til at bruge tid offline.

Kommunikation
Urets unikke kontaktsystem sikrer mest mulig sikkerhed for dine børn. Du kan forbinde uret til din smartphone via Xplora-appen og uploade op til 50 betroede kontakter. Kun numre, der er godkendt af en værge eller dig selv, vil kunne ringe til dine børns smartwatch. Dine børn kan også læse tekstbeskeder på uret, og det er udstyret med X-Talk-funktionalitet, så det kan sende og modtage beskeder og emojier.

Lokalisering
For at sikre dine børns sikkerhed kan uret spores via GPS, wi-fi samt telemastdata, så du til enhver tid har styr på, hvor dine børn befinder sig, når de f.eks. har været ude længe eller I er til en tætbefolket begivenhed. Du kan til enhver tid se dine børns position i Xplora-appen. For at give endnu et lag sikkerhed kan du oprette sikre områder, så du modtager en besked når dine børn enten kommer ind i eller forlader denne zone.

SOS-knap
Hvis der sker noget og du ikke er i nærheden, kan dit barn trykke på SOS-knappen, hvorved du omgående får besked om, hvor dit barn befinder sig.

Kamera
Uret er udstyret med et 2MP kamera, som dine børn vil elske at tage billeder og more sig med sammen med venner og familie. Billederne lagres i urets indbyggede hukommelse og de kan også deles med betroede kontakter.

Vandtæt
Lad ikke det lette design narre dig: Takket være IPX8 certificeringen holder Xplora 4 også til en tur i poolen. Det holder til nedsænkelse i vand i op til 30 minutter på op til 1,5 meter.

Flere sjove egenskaber
Dette smartwatch fås i flere forskellige farvekombinationer, så det passer til dine børns stil. Det er forsynet med en skridttæller samt en særlig skoletilstand. For at hjælpe dine børn med at vænne sig til at holde styr på deres husopgaver er det desuden udstyret med en påmindelsesfunktion. Takket være O2O gaming platformen opmuntres dine børn desuden til at bruge mere tid udenfor med fysiske aktiviteter, som de modtager digitale belønninger for.

Andre specifikationer:
- 1,4" TFT-skærm(opløsning på 240 x 240p)
- Qualcomm Wear 2100 processor
- Batteri: 800 mAh
- Standy-by tid: Op til 2,5 dage (60 timer)
- Opkaldstid: 7 – 8 timer
- Bluetooth Low Energy 4.1
- Wi-Fi 4

Inkluderet i pakken:
- Xplora 4
- Hurtigstartsvejledning
- Opladerkabel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)