Feilur OK

XONE-HALO WARS 2

FYRR 579
XONE-HALO WARS 2
Vørunummar: XONEHALOW2

Availability: Á goymslu

En helt ny fjende truer Halo-universet, og menneskehedens eneste værn mod ragnarok er det tapre mandskab på Spirit of Fire.
  • Real time strategispil
  • Til Xbox One
  • Fra bl.a. Microsoft Studios
Lýsing

Smálutir

En helt ny fjende truer Halo-universet, og menneskehedens eneste værn mod ragnarok er det tapre mandskab på Spirit of Fire.

Halo Wars 2 er et strategispil i realtid med hektiske og intense Halo-kampe. Gør dig klar til lede hære af spartanere og andre Halo-styrker, f.eks. Warthogs, Scorpions og spændende nye enheder, i en brutal krig mod en frygtindgydende ny fjende på den største Halo-slagmark nogensinde.

En helt ny, actionmættet historie
Heltene fra Halo Wars vender tilbage og opdager, at galaksen og de selv er i større fare end nogensinde! Følg begivenhederne i Halo 5, den helt nye historie med 13 actionmættede missioner, der udspiller sig på den legendariske Halo-destination Arken.

Opbyg din Halo-hær
Byg baser, gør dine køretøjer klar, og saml dine tropper. Anfør dem i kæmpestore slag i fremmedartede miljøer på de mange kampagne- og multiplayerbaner.

Multiplayerkrig
Spil med og imod dine venner og andre gamere i Xbox Live-fællesskabet i 3 mod 3-kampe. Du får adgang til helt nye enheder med eksplosiv ildkraft, ledere med særlige evner, som kan vende slagets gang, og spændende multiplayer-modes, når du kæmper på de forskellige varierede baner.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Online spøl
Ja
Uppruna heiti
Halo Wars 2
Kategori
Strategi
Útgávudagur
2017-02-21
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
343 Industries
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
Microsoft
Dømingar
0 Døming(ar)