Feilur OK

XONE-FIFA 19

FYRR 599
XONE-FIFA 19
Vørunummar: XONEFIFA19

Availability: Á goymslu

Nu kan du tage kontrol over hvert eneste øjeblik på banen med taktisk tankegang og teknisk snilde ved hjælp af de nye spilfunktioner i EA SPORTS FIFA 19.

  • Sport
  • Helt ny Active Touch-system
  • Til Xbox One
Lýsing

Smálutir

EA SPORTS™ FIFA 19 med Frostbite™ leverer en fodboldoplevelse, der er en mester værdig, både på og uden for banen. Anført af den prestigefulde UEFA Champions League-turnering byder FIFA 19 på forbedrede spilfunktioner, der giver dig fuld kontrol over hvert eneste øjeblik, du er på banen, og leverer samtidig nye og uovertrufne måder at spille på - inklusive en dramatisk afslutning på historien om Alex Hunter i Rejsen: Mestre*, en ny spiltype i det altid populære FIFA Ultimate Team™ og meget mere. Mestre rejser sig i FIFA 19.

Active Touch-system: Det helt nye Active Touch-system vil fundamentalt forandre den måde, du modtager og rammer bolden på - og dermed give dig bedre kontrol, en mere intuitiv oplevelse, større kreative muligheder og øget spillerpersonlighed. Benyt et stort udvalg af førsteberøringsværktøjer såsom camouflerede berøringer, vip op-flugtninger eller færdighedsspecifikke animationer - eksempelvis Neymar-fælden - for at udmanøvrere din modstander og skabe målchancer.

Dynamic Tactics: Et stærkt forbedret system giver spillerne værktøjerne til at opstille forskellige taktiske tilgange til kampene, og dermed omfattende justeringsmuligheder, inden bolden begynder at rulle - samtidig med at man får flere muligheder for dynamiske justeringer under kampene ved hjælp af brugerens D-Pad. Hver enkelte taktiske tilgang kombinerer formationer, mentaliteter og både offensive og defensive spillestile, så du let kan justere den måde, du spiller på, i enhver given situation.

50/50 Battles: Med 50/50 Battles vil brugerens handlinger og spillernes egenskaber bestemme resultatet af kampen om de løse bolde overalt på banen. Med forbedret intelligens hos holdkammeraterne og bevidsthed om de forskellige områder på banen vil hver eneste udfordring have betydning for kampen om boldbesiddelse.

Timed Finishing: Dobbelttryk-afslutninger ved ethvert forsøg på mål vil udløse en timet afslutning, som giver brugeren kontrol over, hvor præcist de rammer bolden. Præcisionen af det andet knaptryk bestemmer resultatet af boldkontakten - perfekt timing øger præcision og kraft, mens dårlig timing øger risikoen for at ramme forbi målet. Uanset om der er tale om en afslutning udenfor det lille felt, et præcist hovedstød eller en behændig boldberøring, så vil timede afslutninger tilføje et nyt lag af kontrol til målchancerne.

Real Player Motion-teknologi: Det spilforandrende animationssystem, der udstyrede spillerne med personlighed og langt mere naturlige bevægelser i EA SPORTS FIFA, er tilbage med øget dækning overalt på banen. Forbedrede animationer af taktiske afskærmninger, balancering ved sammenstød og fysiske nærkampe løfter spillernes realistiske bevægelser, respons og personlighed til nye højder.

REJSEN: MESTRE
Det tredje kapitel af, og den dramatiske finale på, den historiebaserede Rejsen-spiltype afsluttes i FIFA 19 til PlayStation 4, Xbox One og PC. I Rejsen: Mestre overtager du styringen af den ikoniske unge fodboldspiller, Alex Hunter, under jagten på Champions League-ære.

FIFA 19 ULTIMATE TEAM™ (FUT)
Den mest populære spiltype i EA SPORTS FIFA giver dig mulighed for at opbygge din egen trup ud fra tusindvis af autentiske spillere. Inkluderer UEFA Champions League og Europa League indhold.

Pre-order Fifa 19 og modtag:
- Op til 5 Jumbo Premium Gold FIFA Ultimate Team Packs
- Cristiano Ronaldo Loan Item (7 FUT Matches)
- Special Edition FUT-kits designet af FIFA Soundtrack kunstnere

Andre tilstande inkluderer:
- New Kick-Off Experience
- Career Mode
- Pro-Clubs
- Skill Games

Nágreining

Additional Information

Ljóð/Grafikkur
VR Ready
Nej
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Online spøl
Ja
Útgávudagur
28-09-2018
Uppruna heiti
FIFA 19
Kategori
Sport
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (platform)
Xbox One
Útviklari
EA Vancouver and EA Romania
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
EA
Dømingar
0 Døming(ar)