Feilur OK

XC8149/01 VAC. CL.NR.

XC8149/01 VAC. CL.NR.
Vørunummar: 167800

Availability: Á goymslu

Gør effektivt rent med denne Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua ledningsfri støvsuger XC814901. Den er udstyret med et 360° mundstykke, så du kan støvsuge på svære steder, og med det integrerede Unique Aqua-mundstykke kan du også vaske gulv.

  • 2-i-1 enhed, støvsuger + gulvvask
  • Op til 80min brugstid, 28min turbo
  • PowerCyclone 10, PowerBlade-motor
Lýsing

Smálutir

Denne Philips 8000 Series SpeedPro Max Aqua ledningsfri støvsuger XC814901sikrer præcis og effektiv rengøring af dit hjem takket være PowerCyclone 10 teknologien og PowerBlade digital motor. Med turbofunktionen kan den desuden dække op til 125 m2 uden at dræne batteriet for meget. Takket være den praktiske udformning kan du uden problemer komme til under møbler.

2-i-1
Denne 2-i-1 enhed vasker og støvsuger gulvet på én gang, og du slipper dermed af med både støv, dyrehår og bakterier effektivt og ubesværet.

PowerCyclone 10 teknologi
Philips seneste cykloniske poseløse teknologi opretholder kraftig sugning og høj effektivitet i lang tid.

PowerBlade Digital-motor
Støvsugeren er udstyret med en PowerBlade Digital motor, som leverer en meget kraftig sugeevne, hvilket betyder, at støvsugerhovedet opfanger mere skidt og snavs. Sugehastigheden kan let justeres med Smart Digital-skærmen, som også giver dig besked, hvis filteret skal skiftes.

Turbofunktion
Hvis du er ude efter den bedst mulige ydelse, er støvsugeren udstyret med en turbofunktion, som virkelig sætter skub på din støvsugning. Takket være den seneste generation af li-ion batterier kan du dække et areal på op til 125 m2 uden at løbe tør for batteri.

360° støvsugerhoved
Takket være dette patenterede 360° støvsugerhoved opfanger støvsugeren op til 99,7% støv og snavs, så dine gulve bliver helt pletfri.

Unik Aqua-dyse
Slip af med støv, snavs og vanskeligt pletter med den unikke Aqua-dyse, der renser alt det, sugedysen ikke kunne. Hvis du tilføjer dit yndlingsvaskemiddel, vil du også kunne slippe af med 99% af bakterierne.

LED-belysning
Støvsugerhovedet er udstyret med LED-lys, så du ikke overser skidt og snavs undervejs i din støvsugning – ikke en gang under møbler eller i hjørner.

Ledningsfri og fleksibel
Takket være det genopladelige litiumbatteri er det slut med at bekymre dig om ledningen er for kort. Batteriet leverer op til 80 minutters brugstid, og i den håndholdte tilstand kan du også komme til på smalle steder. Støvsugeren er udstyret med en støvsamler på toppen, så du får det hele med.

Tilbehør
Støvsugeren leveres med forskelligt tilbehør for at sikre, at alle forskellige overflader i dit hjem rengøres grundigt.

Inkluderet i pakken:
- Redskab til sprækker
- Mikrofiberpude
- Integreret børste
- Ekstra miniturbobørste
- Forlængelsesslange
- Ekstra filter
- Standard 360° støvsugerhoved
- Unik Aqua-dyse

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)