Feilur OK

SONY WHH910 BLACK

SONY WHH910 BLACK
Vørunummar: 51119

Availability: Á goymslu

Nyd fremragende lyd med høj opløsning med de trådløse Sony WH-H910 around-ear høretelefoner, der giver dig mulighed for at mærke musikken fuldt ud, selv i støjende miljøer takket være støjdæmpning med Dual Noise Sensor.

  • Hi-Res Audio, stemmeassistent
  • Støjdæmpende
  • 35 timers brugstid
Lýsing

Smálutir

Sony WH-H910 er moderne, trådløse hovedtelefoner, der leverer høj musikkvalitet uden brug for kabler. Nyd 35 timer på en enkelt opladning, foretag opkald eller kommunikér med din stemmeassistent. Det slanke, komfortable design har 2-tonet farve.

High-Resolution lyd
High-Resolution driveren sikrer fremragende lydkvalitet. med en frekvensvidde fra 5 Hz til 40 kHz indfanger Sony WH-H910 essensen af musikken, så du kan høre musik, som er tættere på den originalle studieindspilling.

Aktiv støjdæmpning
Sony WH-H910 har tætsiddende ørepuder, der omgiver dine ører, samt Dual Noise Sensor og mikrofoner på hver side, så du er helt afskåret fra støj udefra. På den måde kan du nyde musikken fuldt ud, selv i larmende omgivelser. Støjdæmpningen har forskellige tilstande med en sansemotor for ideel komfort.

Kompatibel med stemmeassistent
Kommunikér med din Alexa eller Google Assistant med Sony WH-H910. Tjek beskeder, notifikationer, vejrudsigt og mere med høretelefonerne på - og telefonen i lommen.

Bluetooth
Høretelefonerne har denne særlige teknologi, der giver dig mulighed for at nyde trådløs streaming. Bluetooth LDAC kodeks-teknologien sikrer at lyden ikke taber kvalitet eller klarhed, selv når du streamer den trådløst.

35 timers batterilevetid
Høretelefonernes lange batterilevetid gør dem velegnede til mange forskellige situationer - uden behov for daglig opladning. Hurtigopladningsfunktionen sikrer, at dine hovedtelefoner er opladet på ingen tid.


Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Den indbyggede mikrofon og kontroller på hovedtelefonerne giver dig mulighed for at styre opkald og at bruge høretelefonerne som headset samt at skifte mellem sange og justere lydstyrken.

Inkluderet i pakken
- Sony WH-H910
- Bærepung
- Kabel til hovedtelefoner (cirka 1,2 meter)
- USB-C kabel (cirka 50 cm)

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
4548736101210
Dømingar
0 Døming(ar)