Feilur OK

WH1411AE CHEST 133L

WH1411AE CHEST 133L
Vørunummar: 28056

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

Den kompakte Whirlpool kummefryser WH1411AE er ideel til små lejligheder eller sommerhuset. Takket være Space+ designet vil der være plads til masser af frostvarer, mens 6th Sense teknologien og FastFreeze vil holde den rette temperatur.

  • Kapacity: 133 l
  • 6th Sense teknologi
  • FastFreeze, Space+ design
Lýsing

Smálutir

Opbevar kød, grøntsager, færdiglavede måltider og is i din Whirlpool kummefryser WH1411AE. Den kompakte størrelse er perfekt til sommerhuset eller en lille lejlighed/hus. Takket være Space+ designet, som kan maksimere den indre kapacitet, har fryseren plads til en overraskende stor mængde mad.

Kapacitet: Fryseren har 133 liters kapacitet med en enkelt kurv, hvilket er tilstrækkeligt til en familietur til sommerhuset eller til alle dine favorit is (vi ved at en enkelt liter ikke holder længe i fryseren).

6th Sense: 6th Sense teknologien sikrer at fryserens temperatur forbliver optimal, hvilket betyder at du ikke behøver at aktivere FastFreeze-funktionen når du tilføjer flere frostvarer, da den automatisk vil genindføre den ideelle temperatur.

FastFreeze: Hvis du har behov for hurtig nedfrysning af dine madvarer, kan du indstille temperaturen til at være 10 grader lavere den end den lavest mulige indstilling for en ekstra hurtig fryseeffekt.

Åbning af låget: Låget er afbalanceret for nem åbning og blød lukning, så det ikke svinger ud af kontrol.

Blackout Alert: Hvis der er en strømafbrydelse, vil Blackout Alert, via et rødt, blinkede LED-lys, informere dig om at temperaturen har været over -8°C.

Energivurdering: Fryseren har energiklasse A+.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8003437163760
Dømingar
0 Døming(ar)