Feilur OK

Weber Spirit II E-210 GBS

Weber Spirit II E-210 GBS
Vørunummar: 16414

Availability: Á goymslu

Fra nu af vil dine grillfester med Weber Spirit II E-210 gasgrillen altide være en success. Den har 2 gasbrændere, GS4 grillsystem og iGrill 3 kompatibilitet, der det muligt at tjekke kødets temperatur via appen.

  • 2 gasbrændere
  • Medium BBQ: 52x44 cm
  • Højtydende grillsystem
Lýsing

Smálutir

Weber Spirit II E-210 gasgrillen er en mellemstor, slank grill, som er designet til at passe ind i småarealer og yde en høj grillpræstation. Når vejret er godt, kan du invitere hele familien og diske op med nogle lækre burgere eller bøffer.

Gasgrill
Med en gasgrill får du mere præcis kontrol over temperaturen i forhold til hvid du brugte en kulgrill. Den er nem at bruge og du kan tænde op i grillen med et enkelt tryk på en knap, og du er klar til at grille.

2 rustfri stålbrændere
De 2 letantændelige brændere afgiver i alt 7,77 kW. Du kan være sikker på at have optimal varmedistribution til tilberedelse af enhver slags mad.

Uendelig tænding
Den elektroniske tænding er designet til at virke effektivt i årevis. Brænderne tændes med det samme hver gang du har brug for det, med en 10 års garanti.

Gourmet BBQ System
Takket være det særlige Gourmet BBQ systems støbejernsriste kan du udvide dine grilmuligheder. Du kan bruge diverse GBS tilbehør på ristene og tilberede sprød pizza, lækre kasseroller eller endda pandekager eller asiatiske wokspecialiteter.

Flavorizer Bars
Foretrækker du at dit kød med røget smag? Weber s Flavorizer Bars fanger kødsaft, der ryger og syder, hvilket giver maden en naturlig røget smag.

Låg
Et termometer er integreret i det porcelæns-emaljerede låg, som gør det nemt at følge og kontrollere temperaturen under lågen.

Nem at bruge
Når du skal tilberede en stor mængde mad, vil du sætte pris på den store overflade de 2 sideborde tilbyder. Dine grillværktøjer kan opbevares i skabet eller på krogene, så de ikke fylder på bordet.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)