Feilur OK

WEBER Performer GBS 57cm

WEBER Performer GBS 57cm
Vørunummar: WEB15301004

Availability: Á goymslu

Det er ikke overraskende at Weber Performer GBS trækulsgrillen 15301004 er populær. Den har en stor grill, indbygget termometer, som giver fuld kontrol over madlavningen, et foldbart sidebord og aluminiumsriste, som sikrer ordentlig ventilation.
  • Diameter: 57 centimeter
  • Foldbart sidebord
  • 10 års begrænset garanti
Lýsing

Smálutir

Nyd den ultimative grilloplevelse med familie og venner samt den lækre smag af kød og grøntsager tilberedt over trækul takket være Weber Performer GBS 15301004.

Hvorfor vælge trækul?: Trækulsfans vil sige at du ikke kan slå smagen af mad tilberedt på trækulsgrill. Med en trækulsgrill er det eneste, du får brug for en pose briketter og ild, og så er du klar til at tilberede et festmåltid.

Diameter: Grillen har rigeligt med plads til at grille kød, fisk, grøntsager eller pølser takket være en diameter på 57 centimeter. Den er også udstyret med en tredobbelt belagt Gourmet BBQ System rist.

Termometer i låget: Takket være et termometer, som er integreret i låget, har du altid et godt overblik og kontrol over madlavningsprocessen.

Foldbart sidebord: Takket være det foldbare sidebord passer denne grill til selv mindre terrasser. Det kan bruges som en ekstra arbejdsstation under madlavningen, og giver dig plads til at ordne salaten eller skære kødet ud.

Hjul: De praktiske hjul giver dig mulighed for at flytte rundt på grillen og placere den, hvor du vil.

Grillstarter: Grillstarten er et godt redskab at have, og antænder briketterne perfekt hver gang. Bundristen er konisk, så du får du får det meste ud af skorstenseffekten.

Aluminiumsriste: En god luftstrøm er nødvendig for al god grilning, og de rustfri aluminiumsriste sikrer netop en god luftstrøm.

Rengøring: Rengør grillen, før du begynder at grille. Tøm askesamleren og børst grillristerne. Tænd alle blus og sæt dem til en høj temperatur i 10 minutter. Dette vil karbonisere alle overskydende fedt- og madrester, så du nemt og hurtigt har grillen klar til en ny omgang hyggelig madlavning.

10 års begrænset garanti: Performer GBS-grillen har 10 års begrænset garanti på kugle og låg. Med denne garanti kan du stole på, at Weber laver produkter, som du kan bruge i årevis.

Nágreining

Additional Information

Stativ/Borð
Materiali
Rustfrit stål
Vørulýsing
Produkttype
Kulgrill
Barbeque
Øskusamlara
Ja
Lok
Ja
Síðubrennarar
Nej
Hitamátari í loki
Ja
Grillpláss cm
57
Viðmæld hylki (ikki íroknað)
7145
Ristøki cm
57
Funkur
Termostatur kann stillast
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Íroknað íseting
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Weber 15301004
Supplier ID (article number)
15301004
Almenn nágreining
Weight (kg)
24
Width (cm)
111
Farve
Sort
Dømingar
0 Døming(ar)