Feilur OK

W7 41 GRN AL CLVR SP GPS

W7 41 GRN AL CLVR SP GPS
Vørunummar: 368374

Availability: Á goymslu

Apple Watch Series 7 smartwatch hjælper dig med at holde styr på både helbredet og dit liv. Det har en ny kantfri Retina OLED-touchskærm, forbedret batterilevetid, IPX6 støv- og WR50 vandafvisende, samt watchOS 8 styresystem.

  • Kantfri, Altid aktiv OLED-skærm
  • IP6X støv- og WR50 vandafvisende
  • Avanceret helbreds- og aktivitetsmonitor
Lýsing

Smálutir

Apple Watch Series 7 smartwatch indeholder avancerede helbreds- og aktivitetsfunktioner, som f.eks. EKG, pulsmåler, stress- og søvnmonitor, samt et væld af træningstilstande. Takket være Siri stemmeassistenten og de organisatoriske funktioner, kan uret hjælpe dig med at holde styr på dit liv og daglige skema. Urets større, kantfrie display giver dig muligheden for at gøre alt, hvad du behøver direkte fra dit håndled.

Kantfrit Retina-skærm
Selvom urkassen stort set ikke udvides i forhold til den tidligere version, så tilbyder Watch Series 7 en større, forbedret og mere holdbar Retina touchskærm. Skærmen er blevet fuldstændig redesignet, hvilket resulterer i et skærmområde, som er næsten 20% større end Series 6. Med hensyn til design er skærmen sømløst integreret i urkassen the case for at opnå et smidigt og mere kontinuerligt udseende. Og takket være et 50% tykkere frontglas er uret ekstremt holdbart.
Med Altid-Aktiv funktionen kan du se skærmens indhold når som helst uden at skulle flytte på håndledet eller trykke på skærmen. Den er ekstrem nem at bruge, da den nu inkluderer redesignede knapper og et nyt tastatur, der udnytter den større skærmstørrelse og giver bedre funktionalitet for alle typer fingre. Du kan også bruge Scribble-funktionen til at skrive bogstaver på skærmen og komponere SMS’er eller e-mails.

Gå ikke glip af noget
Med Apple Watch Series 7 går du ikke glip af dine aftaler, events eller notifikationer. Det er forbundet med din kalender og kontakter for at give et non-stop overblik over din daglige tidsplan. Siri stemmeassistenten er klar til at hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for.

Vejviser
Apple har integreret et kompas i Series 7, så du ikke farer vild. Den forbedrede Maps-app kan nu fortælle dig hvilken retning du vender imod og hvad din breddegrad, længdegrad, hældning, samt højde er i realtid.

God træner, nat og dag
Sig farvel til den langvarige opsætning af din fitness-app og lad Watch Series 7 gøre det for dig. Når du er på vej, starter Watch Series 7 automatisk at overvåge dine fremskridt, inklusive antal brændte kalorier, puls og hvis du foretrækker at træne udendørs, den rute du tager, takket være GPS-forbindelsen. Eftersom afslapning og søvn er en integreret del af den aktive livsstil, så overvåger Watch også din søvn og kommer med forslag til forbedringer. Hvis du føler dig stresset kan uret hjælpe dig med guidede vejrtrækningsøvelser og andre afslapningsmetoder via Mindfulness-appen.

EKG Pulsmåler
Den forbedrede optiske pulsmåler angiver oplysninger om din hvilepuls, gang- og træningspuls og gør dem lettilgængelige på din skærm. For at forhindre almindelig og ofte overset udiagnosticeret hjertearytmi samler og oplyser Watch vigtige data for at sikre dit generelle velbefindende. Udnyt det indbyggede elektrokardiogram og hold styr på dit helbred.

Overvågning af ilt i blodet
Blodets iltniveau er en vigtig helbredsindikator. Det gør det nemmere at forstå, hvor godt din krop absorberer ilt og hvad VO2 Max score er. Takket være 4x LED-klynger og 4x fotodioder er du sikret bevågenhed dag og nat.

Registrering af fald
Ved at udnytte fordelene ved urets næste generations accelerator og gyroskop kan uret registrere, hvis du falder og starte et opkald eller sende en besked med din placering til din nødkontakt.

Opladning
Watch Series 7 oplades hurtigere end nogensinde. Med et hurtigopladende USB-C stik, oplades uret fra 0 til 80% på cirka 45 minutter.

Flere funktioner:
- Vandtæt ned til 50 meter (WR50-certificering)
- IPX6 støvafvisende

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)