Feilur OK

W5 N+ 44MM GRY ALU W/ ANTH/BLK N SB S/M

Útstillingsmodel - FYRR 3999
W5 N+ 44MM GRY ALU W/ ANTH/BLK N SB S/M
Vørunummar: 52852

Availability: Á goymslu

Med Apple Watch Series 5 Nike+ og den Altid Aktive Retina-skærm vil dit live blive smart og komfortabelt. Hold forbindelsen til andre, hold styr på dit fitnessliv, se hvor du er på vej hen og hold øje med dit helbred når det vakler.

  • Altid Aktiv Retina-skærm
  • Pulsmåler
  • WatchOS 6
Lýsing

Smálutir

Apple Watch Series 5 Nike+ er ikke bare en ydmyg tjener, men også en modig helt, der kan redde dit liv og vejlede dig gennem din dag. Du kan vedligeholde forbindelsen med venner og familie ved at modtage SMS’er eller opkald, holde styr på dit fitnessliv, holde øje med dit helbred med den indbyggede pulsmåler, eller du kan se hvad klokken er på den Altid Aktive skærm.

Skærm
Se målingerne uden at hæve håndleddet eller trykke på displayet. Med den Altid Aktive Retina-skærm kan du nu nemt og hurtigt få et bedre overblik over tiden og dine kropsfunktioner. Apple Watch 5 kan have opdateringshastighed så hurtigt som 60 Hz og så lavt som 1 Hz for længere batterilevetid, afhængigt af dine præferencer.

Nike+ funktioner
Uret har en unik, perforeret Nike+ elastomrem, der er lettere og som sikrer bedre ventilering ved huden. Du kan også få et udvalg af særlige Nike+ urskiver, der kan hjælpe med at motivere dig til bedre præstationer. Og med Nike+ Run Club appen kan du blive en del af et verdensomspændende netværk af løbere og holde kontakten med vennerne samt modtage personlig træning for at forbedre din fysiske veltilpashed.

Gå ikke glip af noget
Med Apple Watch går du ikke glip af vigtige aftaler, begivenheder eller notifikationer. Det forbindes til din kalender, dine kontakter og dine skemaer for at give dig et non-stop overblik over dagens program.

Fasthold kontrollen
Det er let at bruge Watch Series 5. Navigationen er flydende og behagelig. Når du ikke bruger touchskærmen, kan den forbedrede digitale skrive på siden give dig haptisk feedback og samtidig fastholde de praktiske funktioner fra den tidligere serie.

Sammenhæng
Højttaleren og mikrofonen komplementerer hinanden og skaber et mesterværk af lyd og stemme. De er placeret på hver side af Watch Series 5, og højttaleren er 50 % højere, mens mikrofonen let dæmper ekko og omgivende støj under samtaler.

WatchOS 6
Det avancerede WatchOS 6 udnytter en mere kraftfuld 64-bit dual core S5 processor. Uret gemmer de 10 hyppigst bruge apps i hukommelsen, så de kan startes med det samme, når der er brug for det. Vælg mellem forbedrede urskiver og nyd flydende animation og brugervenlig kontrol.

Vejledning
Apple har integreret et kompas i Series 5, så du aldrig farer vild. Den forbedrede Maps-app kan nu fortælle dig, hvilken retning du vender og samt breddegrad, længdegrad, hældning og højde.

God træner
Sig farvel til besværlig opsætning af fitnessapps og lad Watch Series 5 gøre det for dig. Den monitorerer automatisk din fremgang, herunder forbrændte kalorier, puls og endda også rute, hvis du er til udendørssport, takket være GPS-forbindelsen.

Pulsmåler
En forbedret 2. generations optisk pulsmåler giver information om din puls i hvile, under gang og når du træner – direkte på skærmen. For at modvirke hyppige og ofte udiagnosticerede fejl i hjerterytmen samler Watch vigtige data om dit velbefindende.

Falddetektering
Ved at udnytte den næste generation accelerator og gyroskop kan Watch Series 5 registrere, når du falder, og foretage et opkald eller sende en besked med din lokation til din nødkontakt. Serie 5 bruger nu internationale nødopkald, der er tilgængelige i omkring 150 lande over hele verden.

Flere funktioner:
- 18 timers batterilevetid
- Bluetooth 5.0
- Datakryptering på enheden og i skyen
- Indstilling af skærmikoner
- Vandresistent ned til 50 meter

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)