Feilur OK

VOLTA EASYGO 80DB AACA

VOLTA EASYGO 80DB AACA
Vørunummar: UEG42EB

Availability: Á goymslu

Med Volta EasyGo støvsuger UEG42EB kan du støvsuge forskellige overflader, uden at det kræver særlig mange af dine kræfter.
  • Rækkevidde 7.5 m
  • HEPA 12 filter
  • Integreret tilbehør
Lýsing

Smálutir

Volta EasyGo støvsuger UEG42EB passer på dit helbred og giver dig en optimal kropsstilling. Den er udstyret med et ergonomisk design, højdejusterbart rør og et sæt integrerede tilbehørsdele, der er skjult i selve enheden, så du ikke behøver at spilde tid på at lede efter dem.

Kompakt størrelse: Volta støvsugeren er kompakt og vejer mindre end 4 kg, hvilket gør den nem at manøvrere rundt med og opbevare.

Komfortabel rengøring: Apparatet har et ergonomisk håndtag og teleskoprør, så du kan opnå en behagelig arbejdsstilling under støvsugningen.

Højeffektivitets mundstykke: Det pålidelige mundstykke sikrer, at den maksimale sugestyrke er i stand til at rengøre hjemmets overflader allerede ved første kontakt og sparer derfor på dine kræfter og din tid.

S-bag støvpose: Denne støvsuger bruger standardiserede S-bag støvposer med lang levetid, mere sugekraft takket være et modstandsdygtigt syntetisk materiale, høj filtreringskapacitet og nem vedligeholdelse. Poserne er TÜV-certificerede.

Teleskoprør: Juster røret til en komfortable arbejdsstilling, så du ikke behøver at bøje ryggen under støvsugning.

Strømregulering: Strømregulering oven på støvsugeren gør det muligt at justere sugestyrken, så den passer til overfladen, du rengører - gulve, polstring, tæpper, gardiner, trapper mv.

Integreret tilbehør: Det integrerede tilbehør er altid gemt i apparatet, så du har det ved hånden, hvis du skal skifte mellem overfladetyperne. Tilbehørene omfatter et 2-i-1 fugemundstykke, en støvbørste og et Parketto-mundstykke.

2-i-1-fugemundstykke: Få fat i alt, hvad der findes bag eller under møblerne - fugemundstykket er en stor hjælp ved rengøring af smalle steder.

Børste: Få din bogreol til at tage sig bedst ud, når gæsterne ankommer og slip af med alt støvet, der sidder på bøgernes omslag med den praktiske støvbørste.

Parketto-mundstykke: Et særligt mundstykke til hårde gulve sikrer stor ydeevne, samtidig med at det skåner gulvene, så der ikke efterlades ridser efter støvsugningen.

Energieffektiv: Støvsugeren har et lavt strømforbrug, som både skåner miljøet og sparer på elomkostningerne. Den har fået energimærkning A.

Inkluderet i pakken:
- Teleskoprør
- 2-i-1 mundstykke
- Børste
- Parketto-mundstykke
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Kapasitetur dustílat (l)
3
Dustposi ID
s-bag classic long perf. E201B/E201S
Rørið kann stillast í hædd
Ja
Vaskbart filter
Ja
Farve
35091
Hægsta effekt (watt)
750
Weight (kg)
4
Width (cm)
42
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Volta UEG42EB
Supplier ID (article number)
UEG42EB
Funkur
Styrki kann stillast elektroniskt
Ja
Vísari, ið vísir nær posi skal skiftast
Ja
Vísari, ið vísir nær filtur skal skiftast
Nej
Parkett munnstykki fylgir við
Ja
Plasering av tilhoyri
Indvendig
Vørulýsing
Produkttype
Støvsuger (med pose)
Tøkniskar nágreiningar
Árlig orkunýtsla (KWh/ár)
28
Røkkur íalt (m)
8
Teppireinsandi
C
Dust endurútlátsflokkur
A
Gólvvask avriksflokkur
A
Høvuðsfyltur
Hepa 12 filter
Ljóðstøði (dB)
80
Orkumerki
Orkumerki - VOLTA EASYGO 80DB AACA

Energimærke for universalstøvsugere

Det nye energimærke for universalstøvsugere, som kan bruges på både tæpper og hårde gulve, har 8 energiklasser fra A (bedst) til G (dårligst).

Energimærket viser også det årlige energiforbrug (kWh/år), lydniveau i dB, støvemissionsklassen (klassificering af hvor meget støv, der slipper ud i luften igen), samt rengøringsklasse på både hårde gulve og tæpper.  

Forbruget er baseret på 50 støvsugninger per år af en gulvflade på 87 kvadratmeter. 

Batteridrevne støvsugere, robotstøvsugere og centralstøvsugere er foreløbig undtaget fra kravet om energimærkning.

Dømingar
0 Døming(ar)