Feilur OK

Garmin Vivomove Style hybrid (dark grey)

Garmin Vivomove Style hybrid (dark grey)
Vørunummar: 48600

Availability: Á goymslu

Garmin Vivomove Style hybrid smartwatchet er det perfekte valg til alle, der værdsætter klassisk design, men som også gerne vil holdes opdateret med den seneste teknologi. Hæv blot dit håndled, og en skærm dukker op under den klassiske urskive.

  • Aktivitetstracking
  • Klassisk urskive med OLED-skærm
  • Garmin Pay, GPS, pulsmåler
Lýsing

Smálutir

Vil du have et klassisk designet ur med visere, men stadig have smart-funktioner i dit ur? Så er Garmin Vivomore Style hybrid smartwatchet det rigtge valg for dig. Det tilbyder en hybrid urskive med analoge visere og en diskret OLED-skærm, der er dækket af et lag af slidstærkt Corning Gorilla Glass.

Skærm
Hybrid smartwatchet kombinerer det bedste fra moderne teknologi og design. Det har en fysisk urskive, der er elegant og minimalistisk, mens den smarte OLED skærm med en opløsning på 64 x 132 pixel kun lyser op, når du løfter uret for at se skærmen.

Fitness- og wellness-monitorering
Vivomore 3s Sport tracker endda din fitnessalder sammenlignet med din faktiske alder, så du kan vurdere hvor godt dine seneste træninger har påvirket dit generelle helbred. Se daglige oversigter over pulsudsving for at se, hvornår du er mest stresset.

Smart syncing
Vivomore Style synkroniserer med Garmin Connect. Det er en gratis app til din smart-enhed, der samler og analyserer alle dine bevægelsesdata, herunder inaktivitet, kalorieindtag og søvncyklusser. Smartwatchet er kompatibelt med Android- og iOS-enheder.

Smart-notifikationer
Lad ikke din træning sænke tempoet i dit privatliv eller arbejdsliv. Med Vivomore Style smartphone-parringen kan du få notifikationer fra telefonen, læse beskeder eller e-mails og få påmindelser direkte på dit håndled. Desuden kan du dele dine præstationer med dine venner eller slutte dig til et fællesskab, hvor personer deler deres passion og udfordringer med hinanden.

Garmin Pay
Takket være NFC-teknologien kan du efterlade din pung derhjemme og bruge Vivomore Style til at betale.

Batteri
Det indbyggede, genopladelige batteri holder på til 5 dage i smartwatch-tilstand og op til 2 uger i urtilstand.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)