Feilur OK

Versace Pour Homme EDT 100ml

Versace Pour Homme EDT 100ml
Vørunummar: 1022175

Availability: Á goymslu

VERSACE Pour Homme EDT er en helt klassisk og maskulin duft. Den er intens, forførende og frisk. Den er en selvsikker duft, der er i harmoni med naturen, samtidig med at den vækker alle dine sanser. Duften passer perfekt til den selvsikre og harmoniske mand.
  • Versace
  • Pour Homme EDT
  • 100 ml
Lýsing

Smálutir

VERSACE Pour Homme EDT er en helt klassisk og maskulin duft. Den er intens, forførende og frisk. Den er en selvsikker duft, der er i harmoni med naturen, samtidig med at den vækker alle dine sanser. Duften passer perfekt til den selvsikre og harmoniske mand. Versace Pour Homme duften er inspireret af Versaces rødder fra middelhavet og Donatella Versaces far. Duften blev lanceret i 2008 og er udviklet af Alberto Morillas.

Duftnoter:

  • Citron, bergamotte, bitre appelsinblade, neroli, blå hyacint, geranium, salvie, tonkabønne, ambra, moskus og cedertræ.

 

 

Versace

Gianni Versace er et stort italiensk modehus, som blev grundlagt i 1978 af Gianni VersaceDen første Versace butik blev åbnet i Milano i 1978, og dens popularitet var øjeblikkelig. I dag er Versace et af verdens førende internationale modehuse. Versace designer og distribuerer luksus tøj, tilbehør, dufte og tingtil boligen, under de forskellige mærker i Versace-koncernen. Gianni Versace blev dræbt af Andrew Cunanan den 15. juli 1997. Hans søster, Donatella Versace, så trådte ind som kreativ direktør for Versace og hans ældre bror Santo Versace blev administrerende direktør. Donatella datter Allegra Versace har siden 2004 ejet 50 procent af selskabet, som var ønsket af Gianni. Allegra har også det sidste ord i salg og andre vigtige detaljer i Versace tøj linje.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)