Feilur OK

Vaskemaskine WCJ670WPS NDS

Vaskemaskine WCJ670WPS NDS
Vørunummar: WCJ670WPS

Availability: Á goymslu

W1 Frontbetjent vaskemaskine med TwinDos og CapDosing til perfekt vask.

  • TwinDos skamtskipan
  • WiFiConn@ct
  • SoftCare trumla
Lýsing

Smálutir

Perfekt skånsom tøjvask
Med overfladestrukturen på Mieles SoftCare-tromle dannes en fin vandfilm mellem tekstilerne og tromlevæggen. Vasketøjet glider let på denne film og skånes herved optimalt. Gennem de små åbninger med poleret kant opstår der ingen nopper eller trådudtræk i dit vasketøj. Fremmedlegemer såsom papirclips eller BH-bøjler ender ikke længere i afløbspumpen.
Bedste flydende vaskemiddelsystem ved tryk på en knap
Ved køb af en vaskemaskine med TwinDos får du 4 patroner UltraPhase 1 + og 3 patroner UltraPhase 2 gratis* - det rækker til mere end et halvt års forbrug*.
Det perfekte supplement til specielle anvendelser
Til specialprogrammerne kan du nemt og bekvemt anvende Mieles portionskapsler. De placeres blot i skyllemiddelrummet. Maskinen doserer indholdet på det optimale tidspunkt i vaskeprocessen – helt automatisk. Dit valg: Vælg mellem seks forskellige specialvaskemidler (Sport, Dun, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Imprægnering), tre forskellige skyllemidler (Aqua, Nature, Cocoon) samt Booster mod hårdnakkede tilsmudsninger.

Ekstra sikkerhed
WPS er endvidere udstyret med en dobbelt magnetventil direkte på vandhanen. Hvis ventilen er defekt, lukker den anden ventil for tilførslen. Den dobbeltvæggede tilførselsslange sørger ligeledes for højeste sikkerhed: Hvis den indre slange er beskadiget, strømmer vandet gennem den ydre slange ned i bunden. Lige som WCS er WPS ligeledes udstyret med den intelligente sensorteknologi: Lækager registreres, og vandtilførslen afbrydes.

Vandbeskyttelse – garanteret!*
Miele yder garanti på samtlige vandbeskyttelsessystemer til dit hjem – i 20 år. Hvis der opstår materielle skader som følge af en defekt i vandbeskyttelsessystemet, er du på den sikre side med garantien*. I henhold til vandbeskyttelsesgarantibestemmelserne dækker Miele omkostningerne i forbindelse med de opståede materielle skader. Garantien forudsætter en fagligt korrekt installation.

Vasketøjspleje med tidsplan
Med startforvalget kan du frit vælge, hvornår det næste program skal starte. Det er specielt nyttigt, hvis du ønsker at udnytte de billige strømpriser om natten, eller hvis programmet for eksempel skal slutte, når du kommer hjem fra arbejde. Du kan forprogrammere programstarten op til 24 timer forud. Herudover kan du se på displayet, hvornår det aktuelle program er slut.

8 Forskellige vaskeprogrammer


Enestående kvalitet
For at sikre højeste kvalitet tester Miele sine produkter under udviklingen med yderst strenge holdbarhedstest. I disse test skal produktet vaske i 10.000 timer. På den måde bliver der gennemført 5.000 forskellige programmer. I forhold til daglig vaske svarer dette til ca. 5 programmer om ugen med gennemsnitligt 2 timers varighed – gennem 20 år.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
4002515992890
Dømingar
0 Døming(ar)