Feilur OK

REN Evercalm Dagcreme 50ml

REN Evercalm Dagcreme 50ml
Vørunummar: 1110758

Availability: Á goymslu

Denne Global Protection Day Cream fra REN Clean Skincare, er en creme med mange antioxidanter. Dagcremen er designet til at efterlade den sensitive hud optimal fugtet, beroliget, lindret, beskyttet og smuk. Derudover bekæmper den følelsen af kronisk ubehag, rødme og følsomhed, som kan føre til for tidlig ældning og sikrer, at huden gløder med fornyet helbred.
  • Global Protection Dagcreme fra REN Clean Skincare
  • Efterlader følsom hud optimal fugtet, rolig, lindret og beskyttet
  • 50ml
Lýsing

Smálutir

Produktbeskrivelse

Denne Global Protection Day Cream fra REN Clean Skincare, er en creme med mange antioxidanter. Dagcremen er designet til at efterlade den sensitive hud optimal fugtet, beroliget, lindret, beskyttet og smuk. Derudover bekæmper den følelsen af kronisk ubehag, rødme og følsomhed, som kan føre til for tidlig ældning og sikrer, at huden gløder med fornyet helbred. 

Anvendelse:

  • Masser blidt på afrenset ansigt og hals, indtil produktet er absorberet

Fordele:

  • Global Protection Dagcreme fra REN Clean Skincare
  • Efterlader følsom hud optimal fugtet, rolig, lindret og beskyttet
  • Bekæmper følelsen af kronisk ubehag, rødme og følsomhed
  • Sikrer at din hud får sin glød igen

 

REN Clean Skincare

Det er vigtigt at de produkter som kommer i kontakt med huden, vælges med omhu. Ren vælger kun bioaktive ingredienser, der gavner hudens sundhed og ingredienser, som effektiviserer virkningen  af formlen og gør det til en fornøjelse at bruge. Resultatet er ren, sikker hudpleje, uden toksiner, ingen barske eller kontroversielle kemikalier og ingen potentielle irritationsmidler - nogensinde.

100% genanvendelig emballage, genopfyldelige løsninger, flasker med regenereret havplast - Ren arbejder for en affaldsfri fremtid.

REN's tilgang er at lave rene produkter. Ved rene mener vi: Moderne, sofistikeret, effektiv, behageligt at bruge produkter, der er fri for de hud-uvenlige ingredienser, der rutinemæssigt anvendes i hudplejebranchen i dag. REN bruger ikke syntetisk duft eller farver, poreblokerende petrokemikalier, silikoner, sulfater, PEG'er, TEA / DEA, parabener, urinstof eller animalske ingredienser i deres produkter.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)