Feilur OK

Philip Kingsley - Conditi 200m

Philip Kingsley - Conditi 200m
Vørunummar: 1126688

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

199
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Philip Kingsley - Moisture Extreme Conditioner 200 ml
Adresserer den unikke struktur, behandling, styling og pleje behov for afro-caribisk hår. Denne hårtype er den mest modtagelige for skade, da den er fin og spolet i struktur.
Lýsing

Smálutir

Adresserer den unikke struktur, behandling, styling og pleje behov for afro-caribisk hår. Denne hårtype er den mest modtagelige for skade, da den er fin og spolet i struktur. Indeholder 4 naturligt udledte olier, der arbejder sammen for at pleje håret fra cortexen til det ydre lag. Giver intens shine og næring.

Anvendelse:

  • Efter shampoo, anvend da conditioneren og arbejd produktet ind i håret og spidserne
  • Skyl efter med varmt vand
  • Følg op med din foretrukne Philip Kingsley Scalp Toner

Fordele:

  • Ekstremt hydrerende, restaurerende balsam
  • Intensiv konditionering, egnet til regelmæssig brug
  • Ideel til afrikanske og caribiske hårtyper samt ekstremt overforarbejdet, bleget hår
    Velegnet til naturligt, afslappet og syntetisk hår
  • Luksuriøs, fed konsistens giver ekstrem fugtighed til håret, uden at give en klæbende fornemmelse

 

Philip Kingsley

Philip Kingsleys hovedfokus er at have et videnskabeligt fokus  på hår og hovedbundspleje og dermed give de mennesker, der bruger produkterne, det mest effektive og bedst egnede produkt til alle typer hår og hovedbund. Trichology er den videnskabelige tilgang  til hår og hovedbund, og Philip Kingsley uddanner aktivt "Trichologists", som tager en holistisk tilgang til hår- og hovedbundsbehandling, hvor livsstil, kost og generel velvære påvirker hvordan håret ser ud og føles.  Dette skyldes at håret er et utroligt følsomt barometer for både kroppens indre og ydre miljø. Philip Kingsley-trichologer beskæftiger sig  både med den medicinske og kosmetiske side af hår og hovedbundspleje. Dette spænder fra alvorlige hår- og hovedbundsforstyrrelser, såsom ardal alopeci og alopecia areata, til dit hårs generelle tilstand, tekstur, sundhed og udseende. Alle Philip Kingsley produkter er formuleret efter at være plejende og beskyttende for hår og hovedbund, samt at efterlade håret friskt, rent og strålende til en ny dag.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)