Feilur OK

Nuxe - Ultra Hand Creme 75ml

Nuxe - Ultra Hand Creme 75ml
Vørunummar: 1113305

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

175
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe - Nuxuriance Ultra Hand Creme 75 ml
Denne Nuxuriance Ultra Hand Creme anti-dark spots og anti-aging hånd creme er formuleret baseret på komponenter fra safran og bougainvilea.
Lýsing

Smálutir

Denne Nuxuriance Ultra Hand Creme anti-dark spots og anti-aging hånd creme er formuleret baseret på komponenter fra safran og bougainvilea. Det udglatter og giver fugt til huden, mens mørke aftegninger bliver formindsket. Efter flere applikationer synes hænderne at være yngre samt er huden glat og blød.

Anvendelse:

  • Masser en passende mængde ud i håndfladerne samt på oversiden af hænderne
  • Gentages efter behov

Fordele:

  • Parabene fri
  • Safran og bourgainvilea ekstrakt giver blød og lækker hud
  • Hvid krokus og oliven ekstrakt er med til at øge produktionen af hudceller
  • Kan fjerne mørke aftegninger på hænder
  • Egnet til alle hudtyper

 

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)