Feilur OK

Nuxe Sun - Light Fl SPF50 50ml

Nuxe Sun - Light Fl SPF50 50ml
Vørunummar: 1150438

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

190
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe Sun - Light Fluid High Protection SPF 50 - 50 ML
En super lækker Light Fluid High Protection med solfaktor 50, til ansigtet og har en anti-aging egenskab.
Lýsing

Smálutir

En super lækker Light Fluid High Protection med solfaktor 50, til ansigtet og har en anti-aging egenskab. Den beskytter huden mod UVA- samt UVB-stråling og giver huden den hydrering, som den har brug for. Light Fluid High Protection SPF 50 fra Nuxe Sun, forhindre både aldring af hud og ujævn hudpigmentering.

Anvendelse

  • Påfør produktet ca. 30 minutter, før huden udsættes for solen
  • Gentag om nødvendigt, især efter badning, sved eller efter håndklædetørring

Fordele: 

  • Super lækker Light Fluid High Protection med solfaktor 50
  • Anvendes tii ansigtet 
  • Anti-aging egenskab
  • Beskytter huden mod UVA- og UVB-stråling
  • Giver huden den hydrering, som den har brug for
  • Forhindrer ujævn hudpigmentering

 

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)