Feilur OK

Nuxe - Prodigieux EDP 50ml

Nuxe - Prodigieux EDP 50ml
Vørunummar: 155970

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

350
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe – Prodigieux le Parfum EDP 50ml
Nuxe Prodigieux Le Parfum er en super lækker EDP til den feminine kvinde. Parfumen er født af den ikoniske Nuxe Huile Prodigeuse.
Lýsing

Smálutir

Nuxe Prodigieux Le Parfum er en super lækker EDP til den feminine kvinde. Parfumen er født af den ikoniske Nuxe Huile Prodigeuse. Duften minder om sommerens skønne sol og lækre strand. Den har den blød og varm duft, der både kan bruges til hverdag og til fest. Parfumen er holdbar og langvarig, allerede fra første spray.

Duftnoter:

  • Topnoten har citrusnoter fra Bergamotte og Mandarin og duftende Appelsinblomster.
  • Hjertet har fløjlsbløde noter fra en skøn buket Roser, Gardenia og Magnolia.
  • Basen har vidunderlige duftnoter af Vanille og Kokosmælk.

 

 

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)