Feilur OK

Nuxe - Gold Øjencreme 15ml

Nuxe - Gold Øjencreme 15ml
Vørunummar: 1145966

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

440
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe - Nuxuriance Gold Øjencreme 15 ml
Øjencreme, der øjeblikkeligt udjævner huden omkring øjnene og får mørke rander til at forsvinde. Den kombinerer kraften fra safran og Bougainvillea Bi-Floral celler og porcelæns rose Oleoactive med et naturligt oprindelsesnærings-kompleks for absolut anti-aldringskraft.
Lýsing

Smálutir

Øjencreme, der øjeblikkeligt udjævner huden omkring øjnene og får mørke rander til at forsvinde. Den kombinerer kraften fra safran og Bougainvillea Bi-Floral celler og porcelæns rose Oleoactive med et naturligt oprindelsesnærings-kompleks for absolut anti-aldringskraft. Dens biomimetiske struktur med gyldne Micro-Reflectors giver liv i øjenområdet. Dag efter dag gør  øjenkonturområdet lysere og mere jævnt. Nuxuriance Gold Øjencreme fra Nuxe omsluttende og friske formel har en speciel duft til og den respektere den sarte hud omkring øjnene. 

Anvendelse

  • Bruges morgen og aften
  • Påføres omkring øjnene

Fordele

  • Effektiv øjencreme fra Nuxe 
  • Udjævner huden omkring øjnene
  • Får mørke rander til at forsvinde
  • Anti-aldringskraft
  • Giver liv i øjenområdet 
  • Frisk formel 
  • Respektere den sarte hud omkring øjnene

 

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)