Feilur OK

Nuxe - Comforting FaceBalm 50m

Nuxe - Comforting FaceBalm 50m
Vørunummar: 1138916

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

305
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe - Reve de Miel Ultra Comforting Face Balm 50 ml
Reve de Miel Ultra Comforting Face Balm fra Nuxe har en ultra cremet balm konsistens. Lindrer selv den mest tørre og sensitive hud.
Lýsing

Smálutir

Reve de Miel Ultra Comforting Face Balm fra Nuxe har en ultra cremet balm konsistens. Lindrer selv den mest tørre og sensitive hud. Indeholder propolis, der er en sjælden og kostbar ingrediens, produceret af bier og er velkendt for sine lindrende, nærende, reparerende og rensende egenskaber og antioxidante fordele. Balmen har en luksuriøs og beroligende duft med noter af honning, mimosa og accacia. Balmen nærer desuden i dybden, samt lindrer og reparerer.

Anvendelse:

  • Påføres på ren og tør hud

Fordele:

  • Super nærende ansigtsbalm fra Nuxe
  • Ultra cremet
  • Lindrer selv den mest tørre og senstive hud
  • Beroligende duft
  • Nærer i dybden
  • Lindrer og reparerer selv ekstra tør hud

 

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)