Feilur OK

Nuxe - Body 24hr Moistur 400ml

Nuxe - Body 24hr Moistur 400ml
Vørunummar: 146801

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

400
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nuxe - Body 24hr Moisturizing Body Lotion 400 ml
Nuxe Body 24Hr Moisturizing Body Lotion er en super lækker body lotion, der passer perfekt til dig med tør hud. Denne bodylotion absorberes hurtigt ind i huden og virker hverken klistret eller fedtet på huden.
Lýsing

Smálutir

Nuxe Body 24Hr Moisturizing Body Lotion er en super lækker body lotion, der passer perfekt til dig med tør hud. Denne bodylotion absorberes hurtigt ind i huden og virker hverken klistret eller fedtet på huden. Denne bodylotion indeholder hvedeekstrakt, mandelolie og solsikkeolie, der virker fugtende, blødgørende og beroligende på huden. Ønsker du en dejlig blød og gennemfugtet hud er det helt klart Nuxe Body 24 hr Moisturizing Body Lotion du skal bruge. Produktet er fri for parabener, mineralske olier og er vegan venlig.

Anvendelse:

  • Påføres på tør og ren hud
  • Masser ind i kroppen med cirkulære bevægelser
Fordele:
  • Skøn og lækker bodylotion til tør hud
  • Dufter skønt af mandelolie
  • Absorberes hurtigt ind i huden
  • Føles ikke klistret eller fedtet på huden
  • Indeholder hvedeekstrakt, mandelolie og solsikkeolie
  • Blødgør, fugter og beroliger din hud

Nuxe er kombinationen af natur og luksus!

Nuxe er til dig som har lyst til at prøve helt igennem naturlige produkter, der er skræddersyet til at give dig velvære samt en blød, velduftende og smuk hud.

Den unge franske forretningskvinde Aliza Jabès overtog i 1989 skønheds laboratorietNuxe, med det formål at drive et bæredygtigt og naturligt skønhedsbrand med masser af fokus på luksus og velvære.

I dag producerer Nuxe naturlige hudplejeprodukter med henblik på det bedste fra medicinske traditioner og farmakope fra hele verden.

Filosofien bag Nuxe er at det skal være en oplevelse at bruge produkterne, og dette retfærdiggør den lidt højere pris det koster, at producere et hudplejeprodukt af alene naturlige og fuldstændig unikke og aktive ingredienser.

Navnet Nuxe er en sammenfatning af forbogstavet i det franske ord nature og ordlyden fra det ligeledes franske ord Luxe, hvoraf sidstnævnte selvsagt oversættes til luksus. De to ord er samtidig kerneværdierne i det succesfulde og populære hudplejebrand, som har valgt at satse benhårdt på kvaliteten og dermed nedprioritere profit og forretningsudvikling. For Aliza Jabès handler det om at hjælpe kvalitetsbevidste forbrugere over hele verden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)