Feilur OK

Maybelline Mascara VolExprColo

Maybelline Mascara VolExprColo
Vørunummar: 0176240

Availability: Á goymslu

Maybelline Volum' Mascara har en Collagen beriget formel, den bygger dien vipper op én efter én. Giver op til 7x mere fantastisk volumen, og erobrer klumper med dens mega børste. Kan anvendes af kvinder i alle aldre.
  • Maybelline
  • Mascara
  • Volum' Express Colossal Glam Black
Lýsing

Smálutir

Maybelline - Make it happen
Maybelline New York er gået fra at være en lille familie-ejet virksomhed, der blev grundtlagt i 1915 af Thomas Williams, til at være et af de største makeup brands i verden. deres makeup forhandles i mere end 129 lande verden over og har et stort udvalg til alle hudtyper og alle aldre. Maybeline New York tager trends fra catwalk til sidewalk og opmuntrer kvinder til at vise deres unikke udtryk og kreativitet. Maybelline New York henter inspiration fra trygge, selvsikre kvinder og tilbyder avancerede formler, nye konsistenser og de seneste trendsættende nuancer. Lækker makeup, der er let at bruge - til en tilgængelig pris.

Maybelline New York tilbyder mere end 200 produkter og kombinere teknologiske formler med on-trend ekspertise til at skabe kosmetik med cool kant og livlig stil. Maybelline New York har relanceret en række nye produkter, herunder 'Eye Studio' kollektion for øjenprodukter, 'Fit Me' kollektionen til foundation- og ansigts produkter, samt de nye 'Color Sensational' nuancer til læberne.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)