Feilur OK

Maybelline - Snapscara Mascara

Maybelline - Snapscara Mascara
Vørunummar: 1125962

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

109
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Maybelline - Snapscara Mascara
Maybelline Snapscara® Mascara er ikke bare en almindelig mascara, men en SNAPscara. Påfør og ta' den af i et "snap", da den er let at fjerne med alt fra varmt vand til renseservietter. En voksfri mascara der giver voluminøse vipper helt uden at klumpe og drysse.
Lýsing

Smálutir

Maybelline Snapscara® Mascara er ikke bare en almindelig mascara, men en SNAPscara. Påfør og ta' den af i et "snap", da den er let at fjerne med alt fra varmt vand til renseservietter. En voksfri mascara der giver voluminøse vipper helt uden at klumpe og drysse.  Denne voluminøse mascara er lavet uden pigmentdæmpende voks og effekten er vipper med ren farveintensitet og enn dyb og forførende mørk farve. Snapscara® er oftalmologisk testet og derfor velegnet til kontaktlinsebrugere samt sensitive øjne. Nu er det slut med røde og irriterede øjne, efter at have gnedet og tværet i øjnene, for at få din mascara af og du slipper for at opleve de frygtede vaskebjørns øjne. Snapscara ryger af ved hjælp af varmt vand eller en vatrondel med nænsom makeupfjerner

Anvendelse:

  • Påfør mascaraen fra yderst til inderst på vipperne, med bløde bevægelser
  • Gentag opbygningen af farve indtil intensiteten er ønsket
  • Tillad mascaraen at tørre
  • For at fjerne, påfør lunt vand til øjnene og masser blidt. Alternativt kan man anvende en vatrondel med nænsom makeup fjerner til at løfte farven væk fra øjnene

Fordele:

  • Glat og klumpfri mascara fra Maybeline
  • Klumper ikke og drysser ikke
  • Opretter definerede vipper med høj volumen
  • Testet af øjenlæger
  • Velegnet til kontaktlinsebrugere
  • Let at fjerne

 

Maybelline - Make it happen
Maybelline New York er gået fra at være en lille familie-ejet virksomhed, der blev grundtlagt i 1915 af Thomas Williams, til at være et af de største makeup brands i verden. deres makeup forhandles i mere end 129 lande verden over og har et stort udvalg til alle hudtyper og alle aldre. Maybeline New York tager trends fra catwalk til sidewalk og opmuntrer kvinder til at vise deres unikke udtryk og kreativitet. Maybelline New York henter inspiration fra trygge, selvsikre kvinder og tilbyder avancerede formler, nye konsistenser og de seneste trendsættende nuancer. Lækker makeup, der er let at bruge - til en tilgængelig pris.

Maybelline New York tilbyder mere end 200 produkter og kombinere teknologiske formler med on-trend ekspertise til at skabe kosmetik med cool kant og livlig stil. Maybelline New York har relanceret en række nye produkter, herunder 'Eye Studio' kollektion for øjenprodukter, 'Fit Me' kollektionen til foundation- og ansigts produkter, samt de nye 'Color Sensational' nuancer til læberne.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)