Feilur OK

ID HAIR - Beach Gum

ID HAIR - Beach Gum
Vørunummar: IDHAIRGUM

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

99
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Beach Gum er beriget med bivoks og ceresin-voks, der gør voksen nem at arbejde med samt giver en god fylde og tekstur.
  • Fleksibel gelévoks
  • Medium hold
  • Naturlig glans
Lýsing

Smálutir

GELÉVOKS MED FLEKSIBELT HOLD

IdHAIR Beach Gum er en unik hårvoks, der kombinerer det bedste fra en hårgelé og en hårvoks. Gelévoksen tilfører et medium, fleksibelt hold til frisuren samt en naturlig glansfuld finish. Id-voksen har en tyk og cremet konsistens, der gør den nem at arbejde ind i alle hårlængder, hvor den skaber støtte, definition og separation, der holder dagen igennem.

Beach Gum er beriget med bivoks og ceresin-voks, der gør voksen nem at arbejde med samt giver en god fylde og tekstur. Derudover indeholder gelévoksen palmeolie og guar gummi, der har en blødgørende effekt på hårstråene. Trods sit gode hold er gelévoksen nem at vaske ud med varmt vand. Beach Gum har desuden en behagelig duft, og så er den fri for parabener.

GIV DIN STYLING EKSTRA KANT

Ønsker en styling med ekstra skarphed og definition, er Beach Gum fra IdHAIR det perfekte valg for dig. Gelévoksens unikke sammensætning giver dig mulighed for at anvende den på forskellige måder, så du kan skabe præcist det look, du ønsker, uden at det virker overarbejdet.

For optimal effekt og flest stylingmuligheder bør IdHAIR Beach Gum anvendes i tørt hår. Id-voksen fordeles i håndfladerne, og påføres derefter jævnt i håret, som formes til den ønskede frisure.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)