Feilur OK

Gillian Jones LED bordspegl

Gillian Jones LED bordspegl
Vørunummar: 1139675

Availability: Á goymslu

LED bordspejl fra Gillian Jones i sort med lys hele vejen rundt om spejlet, for optimal belysning. Spejlet har derudover Bluetooth, så du både kan bruge den til at afspille musik og snakke i telefon.
  • Gillian Jones
  • LED Bordspejl
  • 18,5 x 38 x 11,5
Lýsing

Smálutir

Gillian Jones er et brand under det danske design firma CIMI. CIMI blev grundlagt af Tina Mikkelsen i 1998 og er opkaldt efter hendes italienske bedstefar Vittorio "CIMI" Cimarosti. CIMI startede i Tinas garage, sammen med hendes veninde Glenna Jensen, der idag er salgschef og medejer af firmaet. CIMIs filosofi er at skabe kosmetiktasker med øje for detaljer. Idag er CIMI et internationalt brand med hovedsæde i Danmark og produktion i asien.

Gillian Jones er et symbol på den moderne kvinde – en velplejet kvinde i kontrol af hendes liv. Hun har en super stil, er elegant og åben sindet. Gillian Jones's sortiment rummer toilettasker, makeuptasker og punge, makeup spejle og check-in poser.

Gillian Jones får inspiration fra rejser. Alle taskerne er derfor skabt til at stå model til alle dagligdagens og rejselivets udfordringer. Designet er altid helt i top med fuldstændig gennemtænkte detaljer.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)