Feilur OK

Dr. Hauschka - Rose Daycr 30ml

Dr. Hauschka - Rose Daycr 30ml
Vørunummar: 1116789

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

210
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Dr. Hauschka - Rose Day Cream Light 30 ml
Denne Rose Day Cream fra Dr. Hauschka, er en dagcreme, som beskytter din hud. Dagcremen giver dig en fin og sund teint, og plejer huden, som har en tendens til rødme og udvidede blodklar. Disse dagcremer er særlig velegnet til sart hud, da de beroliger i dybden.
Lýsing

Smálutir

Denne Rose Day Cream fra Dr. Hauschka, er en dagcreme, som beskytter din hud. Dagcremen giver dig en fin og sund teint, og plejer huden, som har en tendens til rødme og udvidede blodklar. Disse dagcremer er særlig velegnet til sart hud, da de beroliger i dybden. Cremerne består af naturlige og effektive ingredienser som: rose, lægestokrose og gul rundbælg, der styrker huden og sætter gang i aktiviteterne. Rosenvand, -voks og -udtræk afbalancerer og genopfrisker huden. Avocado, lægestokroserod og sesam- og mandelolie hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance.

Anvendelse: 

 • Anvend et jævnt lag på ren og tørt ansigt og hals
 • Brug om morgenen

Fordele:

 • Rose Day Cream fra Dr. Hauschka
 • Dagcreme
 • Beskytter din hud
 • Giver en fin ig sund teint
 • God til hud der har tendens til rødme
 • Indeholder naturlige og effektive ingredienser
 • Afbalancerer og genopfrisker
 • Bevarer hudens naturlige fugtbalance
 • Velegnet til sart hud

 

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka, er et miljøcertificeret brand, som laver miljøvenlige, økologiske og biodynamiske hudprodukter. Robert Hauschka var en ung kemiker, der udviklede naturlige lægemidler gennem unikke tanker og fremstillingsmetoder.

"Studér rytmerne...rytmen bærer livet”. Dr. Hauschka udviklede, på baggrund af denne sætning, en helt ny og revolutionerende metode til at forbedre sine naturlige lægemidler. Rytmen findes både i naturen, i mennesket og i universet. Ved at vise hensyn til og ved at følge de forskellige rytmer i fremstillingen, opnåede Dr. Hauschka meget gode resultater.  Han legede i flere år med tanken om også at udvikle fantastiske hudplejeprodukter.

Dette blev for alvor en realitet, da han indgik et samarbejde med den svenske kosmetolog, Elisabeth Sigmund. Produkterne blev blandt andet udviklet til at følge hudens rytme og foranderlige tilstand. De blev produceret uden kemisk-syntetiske emulgatorer og med skønne dufte fra essentielle olier. I 1999 kunne de så præsentere deres nye komplette makeup serie, som ikke bare pynter, men også plejer ansigtet.

Produkterne udvikles også idag så naturligt, som muligt. Dr. Hauschkas filosofi er, at når man tager noget, giver man også noget tilbage – dette gælder i alle livets sammenhænge. Dr. Hauschka brandet dyrker derfor selv mange af deres urter og lægemidler. Dette gøres som sagt økologisk og biodynamisk uden kemiske insekt- og pesticider. Alt sammen med øje og respekt for jordens frugtbarhed, jordens rytme og jordens balance.

Dr. Hauschkas produkter er ikke fremstillet til en bestemt hudtype, men til en given hudtilstand. Huden forandrer sig i en cyklus på 28 dage. Derfor er det vigtigt, at f.eks. ansigtscremen følger denne rytme. Desuden plejer makeup fra Dr. Hauschka også huden mens det bæres. Dr. Hauschkas produkter forfører den kræsne køber med den sanselige oplevelse af naturlighed.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)