Feilur OK

Dr. Hauschka - Øjenmakeupfjern

Dr. Hauschka - Øjenmakeupfjern
Vørunummar: 1131004

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

185
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Dr. Hauschka - Øjenmakeupfjerner 75 ml
Eye Makeup Remover fra Dr. Hauschka er både en ekstremt effektiv og blid makeupfjerner. Det oliebaserede lag hjælper med at fjerne stædig, vandfast makeup. Det vandbaserede lag fjerner alt vandopløseligt øjenmakeup og overskydende olier, uden at efterlade en fedtfilm. Ryst produktet inden brug, for at kombinere de to lag.
Lýsing

Smálutir

Eye Makeup Remover fra Dr. Hauschka er både en ekstremt effektiv og blid makeupfjerner. Det oliebaserede lag hjælper med at fjerne stædig, vandfast makeup. Det vandbaserede lag fjerner alt vandopløseligt øjenmakeup og overskydende olier, uden at efterlade en fedtfilm. Ryst produktet inden brug, for at kombinere de to lag. 

Anvendelse:

  • Ryst produktet, så de to faser kombineres 
  • Fugt en vatrondel og kør den forsigtigt over øjet, mens du arbejder dig udad
  • Lad den eventuelt sidde et øjeblik

Fordele:

  • Effektiv øjenmakeupfjerner fra Dr. Hauschka
  • Ekstrem effektiv og blid
  • Fjerner stædig og vandfast makeup
  • Efterlader ikke en fedtfilm på huden

 

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka, er et miljøcertificeret brand, som laver miljøvenlige, økologiske og biodynamiske hudprodukter. Robert Hauschka var en ung kemiker, der udviklede naturlige lægemidler gennem unikke tanker og fremstillingsmetoder.

"Studér rytmerne...rytmen bærer livet”. Dr. Hauschka udviklede, på baggrund af denne sætning, en helt ny og revolutionerende metode til at forbedre sine naturlige lægemidler. Rytmen findes både i naturen, i mennesket og i universet. Ved at vise hensyn til og ved at følge de forskellige rytmer i fremstillingen, opnåede Dr. Hauschka meget gode resultater.  Han legede i flere år med tanken om også at udvikle fantastiske hudplejeprodukter.

Dette blev for alvor en realitet, da han indgik et samarbejde med den svenske kosmetolog, Elisabeth Sigmund. Produkterne blev blandt andet udviklet til at følge hudens rytme og foranderlige tilstand. De blev produceret uden kemisk-syntetiske emulgatorer og med skønne dufte fra essentielle olier. I 1999 kunne de så præsentere deres nye komplette makeup serie, som ikke bare pynter, men også plejer ansigtet.

Produkterne udvikles også idag så naturligt, som muligt. Dr. Hauschkas filosofi er, at når man tager noget, giver man også noget tilbage – dette gælder i alle livets sammenhænge. Dr. Hauschka brandet dyrker derfor selv mange af deres urter og lægemidler. Dette gøres som sagt økologisk og biodynamisk uden kemiske insekt- og pesticider. Alt sammen med øje og respekt for jordens frugtbarhed, jordens rytme og jordens balance.

Dr. Hauschkas produkter er ikke fremstillet til en bestemt hudtype, men til en given hudtilstand. Huden forandrer sig i en cyklus på 28 dage. Derfor er det vigtigt, at f.eks. ansigtscremen følger denne rytme. Desuden plejer makeup fra Dr. Hauschka også huden mens det bæres. Dr. Hauschkas produkter forfører den kræsne køber med den sanselige oplevelse af naturlighed.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)