Feilur OK

URBANEARS PLATTAN2 BLACK

URBANEARS PLATTAN2 BLACK
Vørunummar: PLATTANIIBTBK

Availability: Á goymslu

Urbanears Plattan II trådløse on-ear-hovedtelefoner giver dig fantastisk en lydoplevelse og praktiske funktioner som ZoundPlug, 3D-pasform og in-line mikrofon og fjernbetjening. Op til 30 timers trådløs lytning.
  • Trådløse on-ear hovedtelefoner
  • Bluetooth/5.5mm stereo jack
  • ZoundPlug
Lýsing

Smálutir

Elsker du musik? Det gør Urbanears også. Deres unikke Plattan II trådløse øretelefoner giver ikke kun en rig og isoleret lydoplevelse, men også mange nyttige funktioner, der gør dit liv med disse komfortable og stilfulde hovedtelefoner så nem og ubesværet som muligt. Nyd op til 30 timers lytning trådløst, og selvom du glemmer at oplade dem, kan du stadig tilslutte 3,5 mm stereo jack, så musikken behøver aldrig at stoppe. Platan II er lavet af høj kvalitet og fleksible materialer, så de tilpasser sig hovedets form og er let foldebare, så du kan bære dem med dig i tasken uden at skulle bekymre dig om, om de går i stykker.

Bluetooth: Den trådløse Bluetooth-forbindelse gør det muligt at beholde telefonen i lommen eller din lydafspiller i tasken, så du slipper for at bakse med et lydkabel.

ZoundPlug: Denne funktion giver dig mulighed for at dele musikken med din ven. Tilslut et andet par hovedtelefoner gennem et tomt stik, som er anbragt på ørekapslen, og nyd musikken sammen.

Lukket design: Nyd en perfekt lytteoplevelse, som isolerer dig mod irriterende støj. Det lukkede design isolerer den ydre støj og giver en fantastisk lydgengivelse med en god bassrespons på samme tid.

Mikrofon og fjernbetjening: Brug disse praktiske hovedtelefoner, ikke blot til at lytte til musik, men også til at besvare opkald. Indbygget in-line mikrofon, lydstyrke og fjernbetjening giver dig mulighed for at besvare opkaldene, styre ​​musikafspildningen og justere lydstyrken, mens du beholder telefonen i lommen.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Hovedtelefoner
Hentleiki
Fjarstýring
På høretelefoner
Modellýsing
Nýtsluháttur
Hovedbøjle
Model name (Brand+Supplier ID)
Urbanears PLATTANIIBTBK
Supplier ID (article number)
PLATTANIIBTBK
Velegnet til
35417
Almenn nágreining
Width (cm)
17
Batteritype
Indbygget
Weight (g)
144
Farve
35091
Tøkniskar nágreiningar
Batterier inkluderet
Ja
Sambinding
Bluetooth
Magnet
Neodymium
Skrúva frá kontrol (høvuðstelefonir)
På høretelefoner
Sambinding (oyratelefonir)
Trådløs
Akustikprinsipp
Lukket
Løðingartíð (tímar)
2.5
Drívarastødd (mm)
40
Frekvensresponsur (Hz)
20-20000
Mótstøða
32
Brúkstíð (tímar)
30
Følsomheit (dB SPL /1mW)
100
Max wireless range (meter)
10
Mikrofon
35415
Slag av høvuðstelefonum
On-ear
Dømingar
0 Døming(ar)