Feilur OK

SAMSUNG 32'' FHD/UE32T4305

SAMSUNG 32'' FHD/UE32T4305
Vørunummar: 305522

Availability: Á goymslu

Dette Samsung 32" T4305 HD Smart TV UE32T4305AKXXC er kompakt og har en Hyper Real motor, HDR og Micro Dimming Pro der bringer farverne i live på skærmen.

  • 32" LED Smart TV
  • Micro Dimming Pro, PurColour
  • Tizen, One Remote betjening
Lýsing

Smálutir

Dette Samsung 32" T4305 HD Smart TV UE32T4305AKXXC er et godt valg til et TV i soveværelset eller gæsterummet. Nyd klare farver med HDR og kommuniker med Tizen OS via stemmekontrol.

HD Ready TV
Høj billedkvalitet uden afbrydelser. Nyd dine yndlingsserier og film i 1366 x 768 pixels.

HDR (High Dynamic Range)
HDR-teknologien gør mørkere områder mørkere og lyse områder lysere. Nyd et billede der minder om virkeligheden, hvor du kan blive slugt ind i billedets flotte detaljer.

PurColor
Fang enhver detalje og nyd flotte farver, der er naturlige. PurColor-teknologien sikrer netop det.

Micro Dimming Pro
Samsungs dæmpningsteknologi giver den ideelle kontrast og farve til din seeroplevelse. Teknologien analyserer selv de små zoner af billedet for at optimere synsoplevelsen af det fulde billede på skærmen.

Tizen
Oplev smart TV med Tizen. Tizen er designet til at give dig simpel adgang til dine yndlingsserier og film, så snart du tænder for TVet.

Skærmspejlning (Clone-perspektiv)
Få indholdet på din smartphone op på TVet uden nogen ledninger eller kabler. Så længe din smartphone er forbundet til det samme netværk, som TVet kan de to enheder parres via Allshare (DLNA).

Indbygget wi-fi
Nyd online underholdning uden at bruge en wi-fi-adapter. TVet har indbygget wi-fi, så du nemt kan gøre brug af internet-apps, surfing på nettet eller trådløs streaming på tværs af enheder.

OneRemote betjening
Samsungs smarte OneRemote kan automatisk finde compatible enheder i nærheden, så du behøver ikke længere lede efter den rigtige fjernbetjening.

Placering
Leder du efter det rigtige sted at placere dit nye TV? Vi har et bredt udvalg af vægmonteringer, standere og andre smarte løsninger til placeringen af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Har du planer om at tilslutte dit nye TV til streamingenheder, spillekonsoller, Blu-ray eller noget andet? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg.

Andre funktioner:
- Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, AirPlay2 (Ikke alle funktioner er tilgængelige på lokale sprog)
- Ultra Clean View
- SmartThings App støtte
- Galleritilstand

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)