Feilur OK

TRUST GXT 711 DOMINUS GAMING DESK

TRUST GXT 711 DOMINUS GAMING DESK
Vørunummar: 22740

Availability: Á goymslu

Når du sidder ved din Trust GXT 711 Dominus gamingbord, kan dine gaming-marathoner blive endnu længere. På den 115 cm brede top kan du placere 2 skærme side om side. Det PU-belagte bord sikrer optimal komfort og smidig mus-tracking.


 

  • Passer til 2 skærme side om side
  • Stålramme, MDF top, PU belægning
  • Kabelrouting, kop+hovedtlf.-holder
Lýsing

Smálutir

Tag styringen bag dit Trust GXT 711 Dominus gamingbord og spil i timevis med fuld komfort.

Robust design
Skrivebordet har en robust stålramme og en 18 mm tyk MDF top for at sikre stabilitet og god støtte til dit gaming-gear. Rammen har højdejustérbare fødder, så du kan gøre bordet helt plant, selv på ujævne gulve.

115 cm musemåtte
Skrivebordet har 115 cm musemåtte, masser af plads til at have 2 skærme ved siden af hinanden og stadig have lidt plads tilovers. Toppen er belagt med polyurethan, som sikrer at den er blød at røre ved og tilbyder bevægelsesfrihed for din mus.

Ekstra funktioner
Kabelstyringssystemet giver dig mulighed for at samle og skjule dine PC-kabler, hvilket reducerer rod på dit skrivebord. Du kan også bruge den inkluderede holder til hovedtelefoner og kopholderen på siden af skrivebordet til at holde dit headset og dine drikkevarer lige ved hånden. Kanten på fronten er vinklet og afrundet, hvilket sikrer ergonomisk placering af dine forame og håndled.

Gør den til din egen
2 inkluderede sæt stickers giver dig mulighed for at tilpasse skriveborde med solidt rødt eller jungle camo design.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)