Feilur OK

Triflex HX1 Pro vacuum cleaner

Triflex HX1 Pro vacuum cleaner
Vørunummar: 152492

Availability: Á goymslu

Denne Miele Triflex HX1 Pro støvsuger 11333380 gør din rengøring til en leg takket være 3-i-1 funktionen, 120 minutters brugstid og den ekstrabrede ElectroBrush-børste med BrilliantLight-lys, så du får det hele med.

  • 3-i-1 enhed, Vortex-teknologi
  • Ekstra batteri inkluderet
  • Bred elektrobørste, BrilliantLight
Lýsing

Smálutir

Denne ledningsfri 3-in-1 Miele Triflex HX1 Pro støvsuger11333380 gør det til en leg at støvsuge takket være fleksible funktioner og et kraftigt litium-ionbatteri. Fuldt opladet leverer støvsugeren 120 minutters brugstid, og med den ekstra brede ElectroBrush-børste og det praktiske BrilliantLight-lys er du sikker på at få det hele med, også i hjørnerne.

3-i-1 enhed: Takket være moduldesignet og brug uden ledning kan du justere støvsugeren, så den passer til dit behov. Du kan f.eks. forvandle den til en håndholdt støvsuger til at rengøre bilen, du kan bruge den med en stander til enhver slags gulv eller du kan bruge det forlængede støvsugerrør til at støvsuge dit loft med.

Vortex-teknologi: Denne poseløse støvsuger er udstyret med en sofistikeret støvsamlingsteknologi med en sugekraft på 100 km/t og separat opbevaring af støv og grovere partikler.

ElectroBrush-børste: Kom af med alt irriterende støv med denne kraftige og ekstrabrede ElectroBrush-børste, som er udstyret med et BrilliantLight-lys, så du får det hele med, også i hjørnerne.Automatisk sugestyrkeregulering, efter underlag

Batteri: Støvsugeren er udstyret med et kraftigt litium-ionbatteri, som kan genoplades igen og igen. På en fuld opladning på 4 timer leverer støvsugeren 120 minutters brugstid (60 minutter + 60 minutter).

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)