Feilur OK

TQ507RX3

TQ507RX3
Vørunummar: 51661

Availability: Á goymslu

Siemens EQ.500 automatiske espressomaskine TQ507RX3 er en kaffeelskers drøm. Tilbered aromatisk kaffe med et tryk på en knap. Den integrerede kaffekværn og iAroma systemet sikrer at kaffen er lige som du vil have den.
  • Mælkeskumgenerator
  • CoffeeSelect display
  • iAroma system, app tilgængelig
Lýsing

Smálutir

Tilbered din favoritkaffe med Siemens EQ.500 automatiske espressomaskine TQ507RX3. Med CoffeeSelect displayet og OneTouch betjeningen er du kun ét tryk, på én enkelt knap, væk fra din kaffe. Tilpas kaffebønnernes grovhed i den integrerede 3-trins kaffekværn og nyd en cappuccino eller latte med luftigt, silkeblødt mælkeskum takket være den automatiske mælkeskummer. For at nyde alle maskinens funktioner til det yderste, benyt HomeConnect.

Bønne-til-kop-maskine
Nyd den ultimative bekvemmelighed ved at have en fuldautomatisk espressomaskine, der sparer dig tid og besvær. Ved et tryk på en knap vil maskinen kværne præcis den mængde kaffebønner, der skal bruges til at lave en aromatisk kop espresso med perfekt crema. Ved at kværne kaffebønnerne lige før tilberedelsen får du mest mulig smag og aroma. Ved at vælge en espressomaskine fremfor, f.eks. en kapselmaskine kan du reducere prisen per kop og mindske plastaffald, hvilket er bedre for miljøet.

Integreret kaffekværn
For at sikre at drikkevarerne er tilberedt i forhold til dine præferencer, kan du benytter dine yndlingskaffebønner og vælge en af kværnens 3 indstillinger.

Intuitiv drift
Hav et overblik over dine tilgængelige valgmuligheder takketvære CoffeeSelect displayet. Med dette praktiske display er du kun én knap væk fra at drikke din yndlingskaffedrik.

OneTouch DoubleCup
Tilbered 2 kopper kaffe med luftigt mælkeskum på samme tid. Brug mindre tid på at lave kaffe og mere tid sammen med din familie og venner.

iAroma system
iAroma systemet sikrer intelligent tilberedelse, som giver din kaffe maksimal smag.

Nem at rengøre
Rengør espressomaskinen efter hver mælkeholdig drik med AutoMilk Clean.

HomeConnect app
For at drage fordel af alle espressomaskinens muligheder skal du benytte Siemens HomeConnect appen. Du vil få adgang til 18 ekstra kaffedrikke og en kaffeplayliste, som du kan nyde med dine venner og familie. Appen er kompatibel med både iOS og Android styresystemerne.

Inkluderet i pakken:
-1 x vandfilter
-1 x teststrimmel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)