Feilur OK

Siemens TP501R09 Espresso Machine

FYRR 6999
Siemens TP501R09 Espresso Machine
Vørunummar: 51662

Availability: Á goymslu

Siemens EQ.500 automatiske espressomaskine, er en kaffeelskers drøm. Tilbered aromatisk kaffe med et tryk på en knap. Den integrerede kaffekværn og iAroma systemet sikrer at kaffen er lige som du vil have den.

  • CoffeeSelect display
  • iAroma system
  • Mælkeskummer med slange
Lýsing

Smálutir

Tilbered din favoritkaffe med Siemens EQ.500 automatiske espressomaskine. Med CoffeeSelect displayet og OneTouch betjeningen er du kun ét tryk, på én enkelt knap, væk fra din kaffe. Tilpas kaffebønnernes grovhed i den integrerede 3-trins kaffekværn og nyd en cappuccino eller latte med luftigt, silkeblødt mælkeskum takket være den eksterne Cappuccinotore.

Bønne-til-kop-maskine
Nyd den ultimative bekvemmelighed ved at have en fuldautomatisk espressomaskine, der sparer dig tid og besvær. Ved et tryk på en knap vil maskinen kværne præcis den mængde kaffebønner, der skal bruges til at lave en aromatisk kop espresso med perfekt crema. Ved at kværne kaffebønnerne lige før tilberedelsen får du mest mulig smag og aroma. Ved at vælge en espressomaskine fremfor, f.eks. en kapselmaskine kan du reducere prisen per kop og mindske plastaffald, hvilket er bedre for miljøet.

Integreret kaffekværn
For at sikre at drikkevarerne er tilberedt i forhold til dine præferencer, kan du benytter dine yndlingskaffebønner og vælge en af kværnens 3 indstillinger.

Intuitiv drift
Hav et overblik over dine tilgængelige valgmuligheder takketvære CoffeeSelect displayet. Med dette praktiske display er du kun én knap væk fra at drikke din yndlingskaffedrik.

OneTouch DoubleCup
Tilbered 2 kopper kaffe med luftigt mælkeskum på samme tid. Brug mindre tid på at lave kaffe og mere tid sammen med din familie og venner.

iAroma system
iAroma systemet sikrer intelligent tilberedelse, som giver din kaffe maksimal smag.

Mælkeskummer med slange
Tilbered cappuccino eller latte med luftigt mælkeskum med den eksterne Cappuccinotore. Den er fleksibel, så den nemt kan trække mælken direkte fra mælkekartonen.

Nem at rengøre
Rengør espressomaskinen efter hver mælkeholdig drik med AutoMilk Clean.

Inkluderet i pakken:
-1 x teststrimmel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)