Feilur OK

XONE-THRUSTMASTER TMX FFB STEE

XONE-THRUSTMASTER TMX FFB STEE
Vørunummar: THRTMXFFB

Availability: Á goymslu

Oplev racerspil på din Xbox og PC med maksimal realisme med Thrustmaster TMX FFB sættet med rat og pedaler. Rattet har realistisk force feedback, ratgear i stål samt justerbart modul med pedaler.
  • Realistisk feedback
  • Ratgear, pedaler
  • Til Xbox One, PC
Lýsing

Smálutir

Spil racerspil som en ægte racerkører med Thrustmaster TMX FFB sættet med rat og pedaler. Rattet har realistisk force feedback motor, der fysisk simulerer følelsen af at sidde i en racerbil, når du kører over forskellige overflader, bremser eller foretager skarpe sving. Det kombineret belt-and-pulley og gearstyringssystem er mere præcis og lydsvagt end traditionelle spiralformede gear. Med robust ratgearsskiftere kan du nemt skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet. Rattets rotationsvinkel kan justeres fra en tæt 270-graders vinkel til mere realistisk 900-graders vinkel.

Pedalmodul: Det separate pedalmodul med tre pedaler giver endnu mere realisme. Hældningsvinklen kan tilpasses efter behov, mens bremsepedalen har progressiv resistance – akkurat som i en ægte racerbil.

Design: Rattet har en diameter på 28 cm og gummibelagte håndgreb, der sikrer godt greb. Rattets akse på metalkugle sikrer problemfri og langvarig ydelse. Rattet har 12 fysiske knapper og analogt D-pad. Der medfølger guide, view og menu-knapper der giver single-touch betjening af funktionerne til Xbox One.

Andre egenskaber:
- Præcis 12-bit optisk sensor (4096 positioner på rattets akse)
- USB 2.0-tilslutning
- Firmware kan opgraderes
- Robust tilbehørssystem til diverse skrivebord, borde mm.
- Kompatibel med PC og Xbox One
- Kompatibel med Thrustmaster T3PA og T3PA-PRO pedalsæt samt med TH8A shifter (tilgængelig separat)
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Thrustmaster TMX FFB
Tøkniskar nágreiningar
Connections
USB 2.0
Kompatibel med (platform)
40123
Trådløs teknologi
Nej
EAN-koda
EAN-koda
3362934402211
Dømingar
0 Døming(ar)