Feilur OK

THRUSTMASTER T-248 FOR PS5/PS4 WHEEL

THRUSTMASTER T-248 FOR PS5/PS4 WHEEL
Vørunummar: 361784

Availability: Á goymslu

Dette Thrustmaster T248 racer-sæt PS5/PS4/PC er den næste generations racer-simulation. Fordyb dig selv i spillet med det nye HYBRID DRIVE system for en realistisk racer-oplevelse. Tag kontrollen den interaktive skærm med mere end 20 displays.

  • Til PS5/PS4/PC
  • Realistisk Force Feedback
  • Høj ydelse og indlevelse
Lýsing

Smálutir

Mærk spillet med det nye Thrustmaster T248 racer-sæt PS5/PS4/PC. Det realistiske Force Feedback sammen med blandede bælte- og gearmekanismer gør, at spillet føles ægte, og som om du kører en rigtig racerbil.

Rat
Racerrattet har op til 20 action-knapper, magnetiske padleskiftere og en interaktiv skærm med mere end 20 displays. De magnetiske padleskiftere bruger den patenterede H.E.A.R.T teknologi for øjeblikkelig respons.

Pedaler
Racerattet inkluderer et pedalsæt med en 4-tilstands justerbar bremsepedal, der giver dig bedre kontrol ved at justere trykindstillingerne efter spillet og dine egne indstillinger. Pedalerne har en 12-bit opløsning for maksimal præcision.

Universel
Den universelle form af rattet passer til alle slags racer-spil. Den ydre side af rattet er dækket i læder for et behageligt og godt grip.

Kompatibilitet
Thrustmaster T248 er officielt licenseret til PlayStation og er kompatibel med PS5, PS4 og PC.

Force Feedback
Det dynamiske Feedback kan ændres på farten og indebærer 3 forudinstallerede tilstande for optimal respons.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)