Feilur OK

TCL 65" 4K/ANDROID/65EP645

FYRR 6499
TCL 65" 4K/ANDROID/65EP645
Vørunummar: 54196

Availability: Á goymslu

Det slanke TCL 65" 4K UHD LED Smart TV 65EP645 med 4K HDR-billedkvalitet er designet til at give dig film og serier i superb kvalitet og levende farver, samt nem adgang til de bedste streamingtjenester, som f.eks. Netflix og YouTube.

  • 65" LED Smart Android TV
  • 4K UHD, Smart HDR, Dolby Audio
  • Indbygget Google Assistant
Lýsing

Smálutir

Få den bedste hjemmeunderholdning med TCL 65" 4K UHD LED Smart TV’et 65EP685, en enkel løsning til nydelse af TV, samt streamingtjenester med simpel søgning efter de nyeste online serier og videoer. TV’et har en indbygget Google Assistant til praktisk stemmestyring af TV’et eller resten af dine smartenheder.

4K Ultra HD-opløsning
Sammen med Local Dimming teknologi åbner 4K Ultra HD-opløsningen op for en helt ny verden af TV-nydelse. Du vil have 4 gange så mange (3840 x 2160) i forhold til et Full HD-TV (1920 x 1080).

Smart HDR
4K HDR (High Dynamic Range) teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere, mens du nyder 4K billedkvalitet. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse. Smart HDR forbedrer endda SDR (Standard Dynamic Range), så du kan nyde indhold i HDR-kvalitet fra enhver kilde.

Android 9.0 med Google Assistant
Nyd ubegrænset underholdning med et Android TV, der har Google Home og Google Assistant til enkelt stemmestyring. De intuitive menuer giver dig personliggjorte anbefalinger til film, videoer, serier, sange, spil og meget mere. Brug mindre tid på at lede og mere tid på at være underholdt takket være stemmekontrollen. Udforsk apps i Google Play og download dine favoritter - jo mere du bruger dit Android TV, jo mere vil du elske det.

Indbygget Chromecast
Du kan streame det indhold du ønsker, som f.eks. YouTube eller Netflix fra din egen bærbare enhed og nyde det på en større skærm. Chromecast er kompatibel med Android, iOS og din bærbare PC.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Inkluderet i pakken:
- TCL 65EP645
- Stander
- 1x fjernbetjening med batterier
- Brugervejledning
- 1,5 m langt strømkabel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)