Feilur OK

SWI-JUST DANCE 2019

FYRR 479
SWI-JUST DANCE 2019
Vørunummar: SWIJUSTD19

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

99
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Uanset hvor du kommer fra, hvor gammel du er: Skru op for lyden, og gør dig klar til at slippe din indre danser løs, for Just Dance 2019 bringer den indre danser frem i alle!

  • Musik
  • Fra de fedeste hits til familiefavoritterne
  • Til Nintendo Switch
Lýsing

Smálutir

Uanset hvor du kommer fra, hvor gammel du er: Skru op for lyden, og gør dig klar til at slippe din indre danser løs, for Just Dance 2019 bringer den indre danser frem i alle! Ligegyldigt om du er festens midtpunkt, en ung og lovende danser eller en professionel danser, der søger nye udfordringer, så har det aldrig været lettere at spille Just Dance!

Fra de fedeste hits til familiefavoritterne. Dans til 40 nye sange, inklusive:

Finesse (Remix) - Bruno Mars Ft. Cardi B
Bum Bum Tam Tam – Mc Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
Mad Love – Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
Bang Bang Bang - BIGBANG
OMG - Arash Ft. Snoop Dogg
Mi Mi Mi - Hit the Electro Beat
Shaky Shaky - Daddy Yankee
Mama Mia – Mayra Verónica
Narco - Blasterjaxx Timmy Trumpet
Fire - LLP Ft. Mike Diamondz
... og mange flere!

Få nyt og særligt udvalgt indhold året samt adgang til et katalog på over 400 sange med dans-når-du-vil-abonnementstjenesten Just Dance Unlimited*. Få et prøveabonnement på en måned sammen med Just Dance 2019!

De yngste spillere får en fest med den sjoveste danselegeplads: Børnespiltype! Den skræddersyede brugerflade, pointsystem og de særlige figurer gør det nemt og sikkert for børnene at opleve spillet på egen hånd, mens de får positive og opmuntrende tilbagemeldinger.

Bliv en del af den største online-fest i World Dance Floor, og konkurrér mod spillere fra hele verden**!

Du har ikke brug for noget ekstra tilbehør for at blive en del af festen. Du skal bare bruge din smartphone sammen med Just Dance controller-appen! (iOS, Android) Brug din smartphone til at holde styr på dine point og dine dansetrin – der er hverken brug for kamera, Kinect, PS Move eller Joy-Con er! Op til seks spillere kan spille på samme tid med deres smartphones.

*Just Dance Unlimited er en ekstra abonnement-service til rådighed via Just Dance 2016-19.
**Hvis du tilmelder dig Nintendo Switch online Servicetjenesten kan du spille med venner og andre spillere fra hele verden online! Abonnenter kan endda arrangere spilmøderne via en app på smartphone eller tablet, via hvilken de også kan stemmechatte under hele spillet. Denne betalingstjeneste er gratis tilgængelig indtil den officielle lancering i september 2018.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)