Feilur OK

SUUNTO 9 BLACK

SUUNTO 9 BLACK
Vørunummar: 10357

Availability: Á goymslu

Suunto 9 multisport GPS ur holder selv under de hårdeste forhold. Vælg mellem 80 sportsmodes og få perfekt imformation om din ydeevne: fx hastighed, afstand, puls, GPS tracking og meget mere.

  • Aktivitetsmåling
  • Suunto FusedTrack
  • 100m vandafvisende, 120 timer strøm
Lýsing

Smálutir

For nogle mennesker er sport en måde at slappe af. For andre er det en livsstil. Suunto 9 multisport GPS-ur kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din sport. Det er et professionelt ur designet til folk, der bruger mange timer på farten, udøver hårde fysiske aktiviteter selv under svære vejrforhold eller i hårdt terræn. Forbedr din udholdenhed. Suunto 9 hjælper dig med at blive endnu bedre.

Multisport funktion: Vælg mellem over 80 valgmuligheder og tilpas indstillinger for hver sport. Track dine afstande, tider eller pulshistorik ved hjælp af det brugervenlige multisport-mode, og upload din historik til mobilappen for at tracke og planlægge din aktivitet. Uret indeholder profiler til: Multisport træning, svømning, løb, cykling og meget mere!

Intelligente batteri-modes: Du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm. Med Suunto 9 vælger du et af foruddefinerede batteri-modes: Performance, Endurance og Ultra. Uret kan holde mellem 25 timer og 120 timer med GPS tracking. Når batteriet er ved at løbe tør under træning, foreslår uret automatisk, at du skifter et andet batteri-mode.

Far aldrig vild med FusedTrack: Tøv ikke med at gå mere på opdagelse. En unik FusedTrack-algoritme kombinerer bevægelsessensor-data med GPS. Det giver en fremragende tracking- og afstands-præcision.

Stærk og holdbar: Nyder du sportsaktiviteter både i hård regn og sommervarme, i stenet terræn og dybt inde i skoven, både om dagen og om natten? Suunto 9 er modstandsdygtig ligesom dig. Lavet af rustfrit stål og mineralglas, det er op til 100 m vandafvisende og stødfast.

Andre funktioner:

  • Søvntracking
  • Digitalt kompas
  • Aktivitetstracking og kaloriemåling
  • Barometrisk og GPS højde
  • Måling af restitutionstid
Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)