Feilur OK

SUPRA ZERO-X BLACK

FYRR 599
SUPRA ZERO-X BLACK
Vørunummar: 40314

Availability: Á goymslu

De trådløse Supra ZERO-X in-ear høretelefoner giver dig en harmonisk og detaljeret lyd med en stabil Bluetooth 5.0 forbindelse i op til 8 timer. Høretelefonerne er understøttet af Kevlar-forstærket kabel, hvilket gør dem ideelle til sport.

  • Trådløse in-ear høretelefoner
  • Quick´n Easy Pairing
  • Sved- og stødresistent design
Lýsing

Smálutir

Meget holdbare og fremragende kvalitet. De trådløse Supra ZERO-X in-ear høretelefoner med en 3-knaps fjernbetjening og Kevlar-forstærket kabel er den ultimative ledsager, uanset om du ønsker at bruge dem på løbeturen, pendlerturen eller bare når du går en tur. Det lukkede design forhindrer at lyden lækker, hvilket forbedrer din lydoplevelse.

Quick´n Easy Pairing
Den stabile Bluetooth 5.0 forbindelse er pålidelig og du skal ikke være bekymret for at miste signalet.

Comfort Action Wings
Løb eller hop alt det du vil uden at bekymre dig om at tabe dine høretelefoner. Supra høretelefonernes ergonomiske designede Comfort Action Wings vil forblive siddende på dine ører. Designet giver desuden maksimal komfort ved langvarig brug.

Sved- og stødresistent design
Supra ZERO-X har en forstærket konstruktion, som består af kulfiber, hvilket gør høretelefonerne sved- og stødresistente, mens de forbliver velbalancerede og ekstra lette.

Høj komfort og sikker pasform: I pakken finder du også nogle silikone ørepropper i forskellige størrelser og en klemme til at fastsikre ZERO-X kablet til dit tøj.

8 timers batterilevetid
Nyd hele 8 timers spille- eller taletid på en enkelt opladning.

Inkluderet i pakken:
- Supra ZERO-X
- 3x sæt silikone ørepropper
- 2x sæt Sport Wings
- Kabelklemme
- Micro USB kabel

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)